Önerim 1TB+4TB alman o halde. 1TB pahalı gelirse 500GB'de alabilirsin.
Açık konum vardı öneri tavsiyssi olarak link paylaşaxağımBunlar sadece model isimleri. Bunların yüzlerce varyasyonu var. XMP veya EXPO en önemli şeyler. Yeni konu açıp etiketlersen sistemi düzenleriz.
En kaliteli heatsinkler 1K'ya alınabiliyor. Gerek yok hocam. Fakat anakartınız sistem için düşük kalmış.Ayrıca 990 pro soğutuculu versiyonu var bide biraz araştırma yaptım atmış olduğun kingston daha iyi f/p diyorlar ama şimdiki sistemimde 970 evo plus kullanıyorum 2019 da almıştım sanırım bi sorun yaşamadım. Söylemiş olduğum soğutuculu ve senin atmış olduğun 990 ve kc3000 arasında 3-4 k fiuat farkı var ona değer mi ? Soğutuculu almak ?
Bunlar sadece model isimleri. Bunların yüzlerce varyasyonu var. XMP veya EXPO en önemli şeyler. Yeni konu açıp etiketlersen sistemi düzenleriz.
Açık konum vardı öneri tavsiyssi olarak link paylaşaxağım
Bu extra soğutma mı ? Bu zistemi öneri için almıştım o zamanlar bu fiyata en iyisi buydu bütçem yoktu doğrusu o yüzden bunu aldım bana en büyük + sı wifi olması çok işime yarıyorEn kaliteli heatsinkler 1K'ya alınabiliyor. Gerek yok hocam. Fakat anakartınız sistem için düşük kalmış.
Amazon.com.tr
amzn.eu
Evet SSD'yi arasına montajlıyorsunuz. Sabrent zaten yurtdışında high-end bir SSD markası. Kaliteli bir ürün.AMD uyumlu 64 GB veya 128 GB DDR5 CL30 RGB RAM önerisi
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 çekirdek 38MB önbellek soket am5. ——————————————————————————— Anakart: ASUS Prime B650M-A Wi-Fi II 6400MHz (OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX. ——————————————————————————— Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12 GB GDDR6X 192 bit ekran DLSS 3...www.technopat.net
AMD uyumlu 64 GB veya 128 GB DDR5 CL30 RGB RAM önerisi
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 çekirdek 38MB önbellek soket am5. ——————————————————————————— Anakart: ASUS Prime B650M-A Wi-Fi II 6400MHz (OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX. ——————————————————————————— Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12 GB GDDR6X 192 bit ekran DLSS 3...www.technopat.net
Bu extra soğutma mı ? Bu zistemi öneri için almıştım o zamanlar bu fiyata en iyisi buydu bütçem yoktu doğrusu o yüzden bunu aldım bana en büyük + sı wifi olması çok işime yarıyor
Yani 1+4 tb mi alayım yoksa 1 tb 970 evo plus ı c olarak mı kullanayım sence nasıl yapayım ?Önerim 1TB+4TB alman o halde. 1TB pahalı gelirse 500GB'de alabilirsin.
Bilmediğim için yorum yapamam konu hakkında kusura bakma ben alsam kendim monte edebilir miyim acaba ?Evet SSD'yi arasına montajlıyorsunuz. Sabrent zaten yurtdışında high-end bir SSD markası. Kaliteli bir ürün.
970 Evo Plus elinde kalsın. Mis gibi SSD. Bende ROG B650E-F aldım. Önceki sistemimdeki 500GB 970 Evo'yu C diski yaptım. 1TB'de 980 Pro taktım altına.Yani 1+4 tb mi alayım yoksa 1 tb 970 evo plus ı c olarak mı kullanayım sence nasıl yapayım ?
Evet inanılmaz basit. Yanındaki vidaları çıkarıp arasına SSD'yi koyup geri vidalayacaksınız.Yani 1+4 tb mi alayım yoksa 1 tb 970 evo plus ı c olarak mı kullanayım sence nasıl yapayım ?
Bilmediğim için yorum yapamam konu hakkında kusura bakma ben alsam kendim monte edebilir miyim acaba ?
Ama 970 pcle 3 okuma ve yazma hızı kc3000 den kat kat çok düşük değer mi değmez mi değştirmeye çok kafamı kurcalıyor ve 990 ile kc3000 arasında çok kaldım970 Evo Plus elinde kalsın. Mis gibi SSD. Bende ROG B650E-F aldım. Önceki sistemimdeki 500GB 970 Evo'yu C diski yaptım. 1TB'de 980 Pro taktım altına.
Bunun kablo ıvır zıvır bağlantısı yok sanırım970 Evo Plus elinde kalsın. Mis gibi SSD. Bende ROG B650E-F aldım. Önceki sistemimdeki 500GB 970 Evo'yu C diski yaptım. 1TB'de 980 Pro taktım altına.
Evet inanılmaz basit. Yanındaki vidaları çıkarıp arasına SSD'yi koyup geri vidalayacaksınız.
Hocam C diskinde o farkları hissetmiyorsunuz. Merak etmeyin. Bir tane 990 Pro ile soğutucu alın. Keyfinize bakın. Soğutucu pasif olduğundan hiçbir bağlantısı yok.Ama 970 pcle 3 okuma ve yazma hızı kc3000 den kat kat çok düşük değer mi değmez mi değştirmeye çok kafamı kurcalıyor ve 990 ile kc3000 arasında çok kaldım
Bunun kablo ıvır zıvır bağlantısı yok sanırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.