Evet hocam ama önemli dosyalarınızı kurmadan önce disk'ten alıp Drive'a veya başka bir Flash'a atabilirsiniz.
Nasıl alacağım? Masaüstüne gelemiyorum ki.
Evet hocam ama önemli dosyalarınızı kurmadan önce disk'ten alıp Drive'a veya başka bir Flash'a atabilirsiniz.
Hocam yükleme yaptığınız flash'tan ssd'ye erişin. Sonra tekrar yüklersiniz.Nasıl alacağım? Masaüstüne gelemiyorum ki.
Bu sıfırlama yapar mı peki?
Yapmaz. Ama rehber Debian için. Olmazsa başka çözümler deneyebiliriz.
GRUB üzerinden dosyaları checklemek için bir kurtarma arayüzüne gitmenin bir yolu olmalı. /etc pathinden dosya sildiyeniz geçmiş olsun.
Gelişmiş seçeneklerde recovery mode var mı?Kurtarma arayüzü derken? Bu fotoğrafa bir bakın iş görür mü?
Kurtarma arayüzü derken? Bu fotoğrafa bir bakın iş görür mü?
Sadece giden etc üzerinden dosyaları geri yüklemek adına mühendislik yapan bir adamın bir videosu var burada. Sandığından daha kritik bir durum olabilir.
Gelişmiş seçeneklerde recovery mode var mı?
Oradan arayüze gidebiliyorsanız dosyalarınızı almayı deneyin bence.Evet var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.