Atlantis net nasıldır?

Var hoca Valorant'ta ping artıyor bir anda paket kaybı yok ama

Ping dalgalanması çok fazla

Hocam merhaba ben avcılar yeşilkent tarafındayım 1000/1000 veriliyormuş bize de Superonline'den geçiş sağlamayı düşünüyorum da memnun musunuz acaba ping veya indirme yükleme ya da bağlantı sorunları vs gibi sorunlar var mı aşırı derecede. Yorumunuzu bekliyorum.

Hocam merhaba ben avcılar yeşilkent tarafındayım 1000/1000 veriliyormuş bize de Superonline'den geçiş sağlamayı düşünüyorum da memnun musunuz acaba ping veya indirme yükleme ya da bağlantı sorunları vs gibi sorunlar var mı aşırı derecede. Yorumunuzu bekliyorum.

Ben Atlantis neredeyse fiberini kurduğundan beri abonesiyim. Hala çok taze bir firma o yüzden kusurları var ve bu kusurlar öyle hepsi sabır gösterilecek tarzda değil. Bazen çok uzun kopmalar oluyor ama dediğim gibi bu firma hala oturma aşamasında hala arayış içindeler ve bir şeyler deniyorlar. İşin sonunda TurkNet gibi oturmuş bir firma oluşacak ve fiyat bakımından hala daha iyi. Ben Atlantis 350 TL iken aldım ve taahhüt sayesindede hala 350 TL veriyorum 1000/1000 hıza. Birkaç ay önce 1 ay süren aralıklı olarak kopmalar yaşandı evet tam olarak 1 ay. Ama ben bunların yaşanacağını bile bile geçtim tabii artık böyle aşırı uzun kopmalar olmuyor ama ping gibi sorunlar devam ediyor ve bunu da tamamlamak üzereler. Size asla öneriyorum ya da önermiyorum diyemem ama ben memnunum kopmalar bile olsa. Hiç kimse buralara fiber getirmiyorken adamlar bir anda fiber yokluğuna oturup bu bölgenin her tarafına kuruldu Eğer Atlsntise geçerseniz ve Discord kullanıyorsanız(hatta direkt neredeyse tüm kapananlar) aşırı mutlu olacaksınız anlamışsınızdır ne dediğimi 😀

Ben Atlantis neredeyse fiberini kurduğunda beri abonesiyim. Hala çok taze bir firma o yüzden kusurları var ve bu kusurlar öyle hepsi sabır gösterilecek tarzda değil. Bazen çok uzun kopmalar oluyor ama dediğim gibi bu firma hala oturma aşamasında hala arayış içindeler ve bir şeyler deniyorlar. İşin sonunda TurkNet gibi oturmuş bir firma oluşacak ve fiyat bakımından hala daha iyi. Ben Atlantis 350 TL iken aldım ve taahhüt sayesindede hala 350 TL veriyorum 1000/1000 hıza. Birkaç ay önce 1 ay süren aralıklı olarak kopmalar yaşandı evet tam olarak 1 ay. Ama ben bunların yaşanacağını bile bile geçtim tabii artık böyle aşırı uzun kopmalar olmuyor ama ping gibi sorunlar devam ediyor ve bunu da tamamlamak üzereler. Size asla öneriyorum ya da önermiyorum diyemem ama ben memnunum kopmalar bile olsa. Hiç kimse buralara fiber getirmiyorken adamlar bir anda fiber yokluğuna oturup bu bölgenin her tarafına kuruldu Eğer Atlsntise geçerseniz ve Discord kullanıyorsanız(hatta direkt neredeyse tüm kapananlar) aşırı mutlu olacaksınız anlamışsınızdır ne dediğimi 😀
hocam discord olayını demeniz beni etkiledi kullanıyorum evet ve teşekkürler yorumunuz için bende muhtemelen geçerim diye düşünüyorum çünkü gerçekten ihtiyacım var böyle bir şeye peki modemi kendileri mi veriyor acaba o konuda da beni aydınlatır mısınız duruma göre kendim modem bakmayı düşünüyorum çünkü sağolun yeniden

Hocam Discord olayını demeniz beni etkiledi kullanıyorum evet ve teşekkürler yorumunuz için bende muhtemelen geçerim diye düşünüyorum çünkü gerçekten ihtiyacım var böyle bir şeye peki modemi kendileri mi veriyor acaba o konuda da beni aydınlatır mısınız duruma göre kendim modem bakmayı düşünüyorum çünkü sağ olun yeniden.

Evet ücretsiz modem veriyorlar. Hangisini veriyorlar pek emin değilim şu an kullandıkları 2 modem var birine yeni geçiş yapıldı eskisinide verebilirler ama ben konuşmuştum modemler arasında fark yok yeni modeme geçiş sebebi çoğu kullandıkları ürün o marka diye o markanın modemine geçmişler. Ama hangisi olursa olsun kablosuz şekilde 1000 hızlarına ulaşamazsınız sinyal güçlendirici gibi şeyler lazım ama normal şekilde de telefondan 300-400 arasında hız alıyorum(eğer telefonunuz iyiyse 700'lere kadar çıkabilir) zaten bilgisayarda Ethernet'e bağlı orada sorun yok 1000/1000 veriyor. Yeni geçtikleri modemin fiyatı 2000 TL galiba ve taksit yapıyorlar ama dediğim ücretsiz olarak da yeni modemi verebilirler eskiyide.

Son düzenleme:
Evet ücretsiz modem veriyorlar. Hangisini veriyorlar pek emin değilim şu an kullandıkları 2 modem var birine yeni geçiş yapıldı eskisinde verebilirler ama ben konuşmuştum modemler arasında fark yok yeni modeme geçiş sebebi çoğu kullandıkları ürün o marka diye o markanın modemine geçmişler. Ama hangisi olursa olsun kablosuz şekilde 1000 hızlarına ulaşamazsınız sinyal güçlendirici gibi şeyler lazım ama normal şekilde de telefondan 300-400 arasındaki hız alıyorum zaten bilgisayarda Ethernet'e bağlı orada sorun yok.
anladım hocam kablosuz durumu sıkıntı değil zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı