Son zamanlarda gördüğüm rüyalar

Atakan D.

Kilopat
Katılım
6 Temmuz 2013
Mesajlar
1.742
Makaleler
1
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bir gecede 4 rüya gördüm.

1) Uçaktaydım. Uçak rampadan kalkarken 10-15 sn. sonra düşüyordu. 10 sn. içinde ölmemi bekledim ama ölmedim. Uçağın camını kırıp atladım ve rüya bitti.


2) Bacağımın içinde sadece ufak bir kas ve kemik vardı ve sadece dışı deriyle kaplıydı. Ama içini görebiliyordum. Bacağımın içinde böcekler, tırtıllar vs. dolaşıyordu. :D


3) Eski okul arkadaşımla birlikte sokakta dolaşıyoruz. Kişi başına 1 tane ufak kutu vardı. Kutunun içinde bıçak, balta ve kılıç vardı. Bunlarla beraber bir mahalledeki bütün çocukları öldürdükten sonra 5 dk. dinlenip diğer mahalledeki çocukları öldürüyorduk.


4) Bu sürekli olarak gördüğüm bir rüyadır: 3. kattaki evin camından atlayıp rüya bitiyordu.




Ne oluyor bana? Siz de sık gördüğünüz rüyalarınızı yazabilirsiniz.


Yalnız çok farklı dünyalar bunlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir önerim olacak;

Sanırım çok fazla oyun oynuyorsun, film ve dizi izliyorsun.
Bunun etkisiyle o rüyaları görüyorsun. Azaltmanda fayda var diye düşünüyorum. :ajan:

Gerçi ben bir psikolog değilim ama bir oyunu sürekli oynadığım zamanlar gece rüyamda o oyunu oynamaya devam ettiğime şahit oldum. Oyunu bıraktıktan sonra bir daha hiç görmedim. Aslında normalde pek rüya görmem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir önerim olacak;

Sanırım çok fazla oyun oynuyorsun,film ve dizi izliyorsun.
Bunun etkisiyle o rüyaları görüyorsun. Azaltmanda fayda var diye düşünüyorum. :ajan:

Gerçi ben bir psikolog değilim ama bir oyunu sürekli oynadığım zamanlar gece rüyamda o oyunu oynamaya devam ettiğime şahit oldum. Oyunu bıraktıktan sonra bir daha hiç görmedim.Aslında normalde pek rüya görmem.

1-2 ay önce günde ortalama 4 saat bilgisayar başında idim. Fakat son aylarda hiç oynamıyorum. Film izleme alışkanlığım yoktur.


Biraz fazla düşünüyorum son zamanlarda.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı