Haftanın tek bir günü soru çözmek doğru mu?

Ne yapayım reis bende önceden çalıştım olmadı.


TYT dersleri
Ben açıkçası Tyt derslerini bilmiyorum.Ama benim dönemimdekine göre söylecek olursam yaymak her zaman daha iyidir.Hafta içi derslerine göre soru çözmelisin mesala pazartesi matematik dersin var ondan önce çözüp ertesi gün bilemediğin soruları konuları hocaya sorup eksik konu çalışma zamanını ona göre ayarlamalısın yani bir gün boyunca sürekli konu çalışmak benim için zordu.Birde konuların anlama zamanı her zaman uyumlu olmaz.Yani tüm gün çalışıp konuyu anlamadığım ama diğer hafta ise çok daha zor olan konuyu hızlı kavaradığım oldu.Bu üzden bir günün boşa gitmesin.Özetleyecek olursam önce kendini bir dene başlangıçta hep sıkılacaksın.Bilmediğin konuları iyi belirle.Okulda çözemediğin soruları ya bir deftere yaz yada kes poşet dosyaya koy teneffüslerde bilen birisiyle yada hocayla çöz yavaş yavaş ilerleyeceksin.Bir anda çok yüklenirsen sıkılırsın.Bir de kesinlikle testleri masada çöz konu tamam deyip test çözmeye başlarsan masanda hiçbir kitap olmasın test çözeceğin zaman her zaman denemede olduğunu düşün.Ama dersi anlama testleri isebir şey diyemem.
 
Ben açıkçası TYT derslerini bilmiyorum. Ama benim dönemimdekine göre söyleyecek olursam yaymak her zaman daha iyidir. Hafta içi derslerine göre soru çözmelisin mesela pazartesi matematik dersin var ondan önce çözüp ertesi gün bilemediğin soruları konuları hocaya sorup eksik konu çalışma zamanını ona göre ayarlamalısın yani bir gün boyunca sürekli konu çalışmak benim için zordu. Bir de konuların anlama zamanı her zaman uyumlu olmaz. Yani tüm gün çalışıp konuyu anlamadığım ama diğer hafta ise çok daha zor olan konuyu hızlı kavaradığım oldu. Bu üzden bir günün boşa gitmesin. Özetleyecek olursam önce kendini bir dene başlangıçta hep sıkılacaksın. Bilmediğin konuları iyi belirle. Okulda çözemediğin soruları ya bir deftere yaz ya da kes poşet dosyaya koy teneffüslerde bilen birisiyle ya da hocayla çöz yavaş yavaş ilerleyeceksin. Bir anda çok yüklenirsen sıkılırsın. Bir de kesinlikle testleri masada çöz konu tamam deyip test çözmeye başlarsan masanda hiçbir kitap olmasın test çözeceğin zaman her zaman denemede olduğunu düşün. Ama dersi anlama testleri isebir şey diyemem.

Hocam şu an program yaptım her konuyu çalıştıktan sonra soru çözeceğim öyle çok zorlayıcı olacak gibi vaktinizi ayırdığınız ve verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı