Çok Paranız Olsa Ne Yapardınız?

Selim C.

Kilopat
Katılım
23 Ocak 2016
Mesajlar
939
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Uzaklarda...
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet. "Sen olsan ne yapardın?"ın yeni bir bölümüne daha hoş geldiniz. :D

Bugünkü olayda, bolca paranız var. Ama öyle böyle değil. Bir oda düşünün içi para dolu. Ama bahsettiğimiz odanın büyüklüğü, bir saray odası kadar. Ve sarayın odaları arasında bir duvar bile yok. Yani saray 1+1 bi saray. (+1 olan da tuvalet bu arada. Öyle büyük bir oda diğeri hani.) Ve içi para dolu. :D O biçim para yani. :D Ve ne yapacağınızı hayal ediyorsunuz... :rolleyes:

Ben olsam o parayla at alır, at çiftliği kurardım kendime. Sonra uyuşturucu işine girerdim. Hazır at çiftliğim varken, neden pas geçeyim ki şeker işini? :D

"+At şekeri geldi mi?
-Geldi abi. Ama bu şeker, bi başka şeker be abi... :p"

Şaka şaka. At çiftliğim var diye de hemen toz kondurmayalım çiftliğimize. (İnce bir cümle oldu değil mi? :ıslık:)

Sonra biraz da yatırım yapardım sanırım. Silah borsasına olabilirdi mesela. Çok fena kara geçiyorsun sonuçta. (Burada bahsi geçen kar, kar olan kar değildir. Yani TDK şapkaları çıkardığından mütevellit, karı, kar diye okumayın şimdi... :ıslık:) Önce savaş çıkar, sonra yaşa veya öl diye silah sat. Bitince bi daha savaş çıkart. Ve işte sonsuz para. :D

Sonra bana yetecek kadar, küçük bir kebapçı dükkanı açardım. :D (Bkz: Çarıklı Milyoner. :ROFL:) En güzel kebapları, yemekleri yerdim kendime. :açım:

Artan parayı da artık, kışın ısınmaya harcardım. Biliyorsunuz doğalgaz çok yakıyor ve evi yeteri kadar ısıtmıyor maalesef. Bu yüzden direkt paraları yakıp, karşısına geçip ısınıyoruz. Nasılsa sonsuz para kaynağımız var... :sinsi:

Evet... Siz olsanız ne yapardınız bu durumda? Büyüklüğünden bihaber olduğunuz bir oda dolusu paranız olsa... Ne yapardınız? :kahve:

Evet. Can sıkıntımın 4. gününe girdim. Acayip canım sıkılırken aklıma böyle manyakça bir soru geldi. Hazır @Silinen üye da yokken bi sizlere sorayım dedim. Lütfen, mazur görün beni... :şipşak:
 
Yaklaşık 10.000 tane ev alırdım. Bir de mütevazı bir araba. Her bir evi hayrına 300 TL kiraya verirdim. Kendimi de bilime atardım. Fizikçi olur, kafayı bozardım. Elektrik elektrinik ile ilgilenirdim. Bazen de otururdum PC başına. Saatlerce oyun oynardım. Toprak ile de uğraşırdım. Ne kadar güzel be. :(

Ben hiç Pablo Escobar'lık yapamam. Astım hastasıyım zaten. Sigara görünce delleniyorum. :D
 
Önce kendime havuzlu, küvetli ve jakuzili ferah bir villa yaptırırdım. Sonra Rolls Royce Phantom'un mor renklisini alırdım. Ondan sonra çok iyi bir bilgisayar alırdım. Tabii PS 4, Xbox One X Scorpio Edition da. Her türlü ekipmanı alırdım. Sonra televizyon, ses sistemi vs. alırdım tabii ki en iyisinden. Bir lokanta ve otel zinciri açardım. Kalan paranın çeyreğini alıp yatırım yapardım. Kendime nakit 100 milyon USD alırdım. Kalan parayı da bağışlardım.
 
Yaklaşık 10.000 tane ev alırdım. Bir de mütevazı bir araba. Her bir evi hayrına 300 TL kiraya verirdim. Kendimi de bilime atardım. Fizikçi olur, kafayı bozardım. Elektrik elektrinik ile ilgilenirdim. Bazen de otururdum PC başına. Saatlerce oyun oynardım. Toprak ile de uğraşırdım. Ne kadar güzel be. :(

Ben hiç Pablo Escobar'lık yapamam. Astım hastasıyım zaten. Sigara görünce delleniyorum. :D
O kadar evin kirasını nasıl alacaksın? :D Gerçi banka hesabına yatırırlar. :D Bu arada bir gün zengin olursan haberimiz olsun. 300 TL kira baya iyiymiş. :D :D
 
İlk önce evdeki bütün her şeyi kırar. Bütün camları aşağı indirip kapıyı açıp bırakıp bir daha gelmemek üzere giderim. :)
Manzarası mükemmel olan bir villa alırdım. İçinde havuz, oyun odası, film odası ve dev bir akvaryum olurdu. Bir tane helikopter ve özel uçak alırdım. Daha sonra son model arabaları alır ve beğendim bir kaç klasik araba alırdım. Efsane bir bilgisayar olurdu. :)

Bunları yaptıktan sonra ilk olarak görmek istediğim bir sürü ülke var. Hepsine giderdim. Daha sonra paraşütle atlamak istemişimdir hep. :D
Ne kadar adrenalinin bol olduğu spor varsa hepsini yapardım.

Bu kadar para olunca çalışmazdım hayatımın tadını çıkarırdım.
Daha sonra LÖSEV kurumuna büyük bir bağış yapardım.
Sevdiğim bütün programlar neredeyse bitti. :D
Bu programları tekrardan başlatıp güzel bir kanal kurunca her şey tamam olur. :D
Geri kalan parayla da artık o zaman canım ne isterse onu yapardım. :D
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı