Hayattaki Şans

Hayır zaten 3900 TL'ye çok iyi bir sistem benim aklımdaki ama bilirsiniz bakkalları. Kim bilir kaç milyar milyor para çıkacak :)

Bu hayatta herhalde bana verilenle sınanıyorum. Yok abi yok Allah derste başarıyı verdi elhamdülillah ama abi hayatta dipim dip.

Bakkal desen bana geliyor, duyarsız insanlar hep bana geliyor, sıfırcı öğretmenler bana geliyor. En son duvara kafa atarak öldüreceğim kendimi :)

Garip ya ne diyeyim. Aynen mantıklı. En son PS4 Pro alırım. Cidden bu bakkallara sinir oluyorum bir de akraba olunca tahmin edemezsiniz şu anki halimi. Uçak ne alaka ya?
Pentium + GTX 1080 uçak :D :D :D :D Hiç güleceğim yoktu hahaha.

Haklısın demek zor değil, klasik forumda kendini bir halt zanneden kişi yorumu "dediğimi anlamadın ama neyse"
"Haklısın" "Bir halt zannediyorum".
 
Benim iş kezat gibi umarım bakkala kalmam. Eskidir bu Bakkal muhabbeti olurdu böyle forumda. Güler geçerdim eskiden. Dayımın bilgisayarıma bulaşacağı aklıma gelmezdi.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2017-08-29-21-36-16.png
    Screenshot_2017-08-29-21-36-16.png
    222,7 KB · Görüntüleme: 84
Koca forumda kimlerle uğraştığımı bilsen neden seninle uğraştığımı anlarsın, konu aç etiketle ben anlatırım neden boş yere seninle uğraştığımı.
 
Koca forumda kimlerle uğraştığımı bilsen neden seninle uğraştığımı anlarsın, konu aç etiketle ben anlatırım neden boş yere seninle uğraştığımı.
Neyse ceza yemek istemem. Seninle aramı da bozmak istemem zira forumda herkesle arkadaş olmak isterim. ;)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı