Hayattaki Şans

Abi ne versen fayda etmiyor. Adam geçen ziyarete gittiğimizde ne dedi biliyor musunuz?

AMD ne oluyor yeni bir model mi?
Ve dayı "bakkalcılığı" bırakır. Su satarak geçimini sağlamaya başlar... :D
Kendimi duvara kafa atarak filan öldüreceğim ya. Çok saçma bu dünyada kim varsa beni buluyor hayır normal bir bakkal olsa tamam geç ama dayın. Alacaksan ondan alacaksın illa.

@Lactuca Doğru söylüyor... Anne tarafına karşı, baba tarafından cephe aç bence. :D

Amcanlardan destek al. :sinsi:
Baba tarafı kadar da pasif bir taraf yok zaten babam tarafından dedem yardım edecek zaten.

PS4 Pro bakayım dedim bari PC olmazsa diye. Tablet elimde PS4 Pro bakarken mutfaktan geçtim. Bizim televizyonu gördüm.

Emektar tüplülerden :(

Hem ben daha yazılım öğrenecektim ama onların gözünde ben girip full oyun oynayacağım. Emin olun ki ne yapsam da bunların kafası değişmez. Niye uğraşıyorsam!

Dedim ya en garip insanlar diye. Haksız çıkarmadılar sağolsunlar. Hayreti mucip ne diyeyim :(

Garip aileler Karadenizli olurlar. Siz de Karadenizli misiniz? :D
Bakkal olan dayınla konuş.
"Dayı ben bilgisayar toplamak istiyorum, internetten 3900 TL tutuyor fakat sen 8000 TL diyorsun. Ayıp olmuyor mu ama?" de.
Son cümleyi demesen de olur. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı