Osmaniye'de niye gelişme yok ?

Critness

Megapat
Katılım
8 Nisan 2017
Mesajlar
5.453
Makaleler
4
Çözümler
23
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Osmaniye'de Camel Ocean Blue marka sigarayı soruyorum hiçbir yerde yok. Daha önceleri gittiğim internet cafenin yanındaki bakkalda vardı. Sorduğumda ''Üretimden kaldırıldı.' cevabını verdi. Oysaki birkaç hafta önce Bursa'da ablamdan 1 paket getirtmesini istemiştim ve getirtti. Bursa'da varmış. Bu Osmaniye nasıl gelişecek acaba ? Havaalanı yok, AVM'si küçük, AVM'de neredeyse hiçbirşey yok, Vatan Bilgisayar'da çoğu ürün yok, başka şubeden getirtmek zorunda kalıyorum. Buranın eksiği ne ?
 
Sen konu açana kadar haritada nerede olduğunu bile bilmiyordum. Dürüst olayım... :D
Dürüstlük güzeldir :)
Küçük bir il. Fazla fabrikalaşma, üretim vb yok. Fazla bir şey beklememek lazım. Tabii bunun sebeplerinden biride yönetenler.
İl demek fazla kaçmasın ? Bence hala ilçe gözümde. Dediğin doğru; fabrikalaşma veya üretim yok. Yönetenlerin a....... nese, burayı yöneten bile burada oturmuyor, ne beklenir ki ?
 
Osmaniye'ye sistemimi sattım. Gayet güzel yaşanılabilecek bir yer olduğundan bahsetmişti. Üniversite felan yapılmış, gelişme var diyordu.
 
Ocean Blue'yi zaten kolay kolay bulamazsın Osmaniye olmasıyla alakası yok. Diğer konuda, talep varsa getirirler. Bu bilgisayar parçası olur, paket olur farketmez. İstek yoksa hiçbir firma/kurye satılmayacağını bile bile taşımaz o malı.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı