Nofap nasıl yapılmalı?

Son durumlar nedir? Ben daha az önce bozdum. Gerçektende insan sonraki haftayı bekliyor ama ben sonraki haftayı da bekleyemedim. Eskiden 7, 8, 11'lere çıkarken şimdi genellikle 4, arada sırada 7 günde bir oluyor. Eskiden bir hedefimiz vardı ama o da kalmadı.
 
Nofap niyetine giren arkadaşlar aklınızda sürekli cinsellik veya nofap olmamalı. Bir balonu ne kadar şişirirseniz patlaması o kadar sert olur. Umursamamalısınız, aklınıza gelirse başka bir şey düşünün, başka bir işe girişin, başka bir ortama girin, dışarıya yürüyüş yapmaya çıkın vs.

Ayet-i kerimede neden zina yapmayın demiyor da, "Zinaya yaklaşmayın." diyor. Çünkü zinaya yaklaştığında; masturbasyon bağımlısı açısından bakarsak, bir görsel gördüğünde bir istek geldiğinde, bir bakıp çıkacaktım kafasıyla belli başlı sitelere girerseniz, bu şekilde kendinizi bir bataklığa sokarsanız artık geri dönüşü olmayan bir yola girersiniz ve bu işi yapmama ihtimaliniz kalmaz.

Kendinizi boş ve yalnız bırakmayın. Hem yapacak işiniz yoksa hem de yalnızsanız, bir erkeğin hayatta en çok düşkün olduğu şeye müracaat etmesi normaldir.

Gençsiniz, enerjinizi sporda atabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşun, muhabbet edin, etkinlik yapın, sosyalleşin. Bu şekilde gündeminize cinsellik gelmez bile.

Ek Bilgi: Bir yerde okumuştum kaynağını hatırlamıyorum. Son seferden 21 gün geçtikten sonra bir defa ejakülasyon durumu yaşadığınız takdirde herhangi bir enerji düşüklüğü yaşamazsınız. Ancak daha kısa süre içerisinde (atıyorum 5 veya 10 gün sonra) ejakülasyon durumu yaşarsanız enerjiniz yine düşer. Enerji düştüğünde ise 7 günde kendini tamamen toparlar ama 21 günü tamamlamadan tekrar bu durum yaşanırsa yine düşer. Hasılıkelam, eğer bekarsanız ve libidonuz tavansa en azından 21 günü geçirdikten sonra bir defaya mahsus yapmak suretiyle kendinize çekidüzen vermeniz yararınıza olur diye düşünüyorum.

İnşallah toparlarsınız, başarılar dilerim.
 
Son durumlar nedir? Ben daha az önce bozdum. Gerçektende insan sonraki haftayı bekliyor ama ben sonraki haftayı da bekleyemedim. Eskiden 7, 8, 11'lere çıkarken şimdi genellikle 4, arada sırada 7 günde bir oluyor. Eskiden bir hedefimiz vardı ama o da kalmadı.
Ben haftada 1 kuralını kendime kaldırdım, çünkü chaser etkisi denen birşey var ki bir hafta geçtikten sonra yapacağın gün 1 tane yapsan bile gene yapasın geliyor çünkü bugün yaptım bozuldu bugün gene yapsam ne olur diyorsun ama reseptörlerin her mastürbasyonda zarar gördüğünü unutuyorsun, direk hiçbir şekilde haftada 1 yapmayacağım çünkü 2 kez denedim ve günde 4 kez patlattım o günler, o yüzden yapacak birşey yok gerçek ilişkiye girmeyi bekleyeceğim dün bu gece 2. Nofap günüm oldu 90. Gün hedefim ay ay buraya rapor yazarım.
 
Çok güzel ilerliyordum ve 16. günün akşamındaydım ama bir olay yaşadım umarım bozulmamıştır. Ben penisi tıraşladıktan sonra köpüğün gitmesi için iyice su tuttum ama suyu neredeyse 3 dakika tuttum ve anlam veremediğim bir şekilde spermler çıkmaya başladı hızlı bir şekilde. İsteyerek yapmadım ve çok da rahatlama gelmedi sizce bozulmuş mudur 16 günlük nofap süreci? Sizin durumlar nedir? kaçıncı gündesiniz?
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı