Kayra342727
Hectopat
Kral duvara sokmakta ayrı bir fantezi yani.Olum nerenle dinledin sen)
Kral duvara sokmakta ayrı bir fantezi yani.Olum nerenle dinledin sen)
Dostum siz aşkı cinsellikten ibaret mi sanıyorsunuz sadece? Evet yeri gelir cinsellik olur iki tarafın rızası ile ancak amacın tek cinsellik ise o ilişki yürümez zaten@Kayra342727 cinsellik yaşamadıktan sonra kız arkadaşın ne anlamı var?
Ben cinsellik olmadanda ilişki olur demedim, aklınız tek cinselliğe gitmesin dedim reşit değilseniz zaten bu cinsellik işlerine kalkışmayın yoksa bende biliyorum cinsellik olmadan bir ilişkinin olmayacağını.@Kayra342727 asıl cinsellik olmazsa ilişki yürümez. Yaşın 15'ti galiba büyüyünce anlarsın.
E yaniKral duvara sokmakta ayrı bir fantezi yani.![]()
Ben haftada 1 kuralını kendime kaldırdım, çünkü chaser etkisi denen birşey var ki bir hafta geçtikten sonra yapacağın gün 1 tane yapsan bile gene yapasın geliyor çünkü bugün yaptım bozuldu bugün gene yapsam ne olur diyorsun ama reseptörlerin her mastürbasyonda zarar gördüğünü unutuyorsun, direk hiçbir şekilde haftada 1 yapmayacağım çünkü 2 kez denedim ve günde 4 kez patlattım o günler, o yüzden yapacak birşey yok gerçek ilişkiye girmeyi bekleyeceğim dün bu gece 2. Nofap günüm oldu 90. Gün hedefim ay ay buraya rapor yazarım.Son durumlar nedir? Ben daha az önce bozdum. Gerçektende insan sonraki haftayı bekliyor ama ben sonraki haftayı da bekleyemedim. Eskiden 7, 8, 11'lere çıkarken şimdi genellikle 4, arada sırada 7 günde bir oluyor. Eskiden bir hedefimiz vardı ama o da kalmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.