I7 7700K 5.0 GHz O.C edememe sorunu

Bunu herkes biliyor alırken, işlemci standart frekansında ve biraz daha üstünde sorunsuz çalışmalı fakat uç işler şansa kalmış.

Bilgilendirme için teşekkürler. O zaman sistem alındığında stress test yapılıp istenilen değerlere ulaşılamıyorsa, 14 gün içinde iade edip aynı modeli tekrar alıp denemek lazım loto gibi bir şey.
 
İade almazlar. Almalarını gerektirecek bir sebep yok çünkü.
Evet, GPU'larda da böyle.

13.08.2017 tarihinde hepsiburada'dan WD My Passport 2TB modelli ürünü 2 gün sonra beğenmediğimden dolayı iade etmiştim iade nedeni olarakta ürün beklediğim gibi çıkmadıyı seçmiştim ellerine ulaştığı gün para iadem yapıldı. Ürünü kutudan çıktığı şekilde geri yolladım belki o yüzden belki de hepsiburada'nın anlayışıydı. Aynı iade işlemini CPU, GPU gibi ürünlerde tecrübe edemedim belki prosedür daha farklıdır o tür bileşenlerde.
 
Son düzenleme:
iyi güzelde bize iletildiği değerleri bulmaması bizim işimize yaramaz ki nasıl olurda ön gördükleri değerin bile altında kalabilir kendi turbosu ile 4.5 e çıkan işlemciyi 0.4 ghz ovc yapabilmek için 1.500 tl para vermedik ki az uz bir parada değil bizim ülke için. işin tuhafı benim işlemcim i7 4770 k ama i7 7700k dan çok daha başarılı O.C yapılıyor ve 4.5 Ghz de stabil şekilde çalışıyor. diğer arkadaşım dada 4770 k var oda 4.5 Ghz de stabil çalışıyor. oldukça problem oldu bu bizim için. peki sizde diğer arkadaşın dediği gibi bu konuda ekran kartının hiç katkısı yokmudur sonuçta onboard kullanılıyor 7700 k ?
 
Evet doğru yapıyorum. Ayrıca MSI'ın kendi biosundan ve kendi programlarından yaptığım O.C. ve gameboost dahil yapmıyor. Intel Tuning Utility programından elle yaptığım zamanda olmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı