Atatürk'ü Seviyor Musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu soru biraz karışık. Tam olarak ne yönden seviyor muyuz? Atatürk'ün girişimci ve lider yapısından dolayı ona hayranlık duyuyorum. Yaptığı yanlışlar hakkında sözüm yok olabildiğince doğruyu yapmaya çalıştığına eminim. Doğrular ise bizi bu halimize getirdi. Ama galiba nasıl birini nasıl sevdiğimizi bilmiyorum. Hayatımda hiçbir şeyi sevmedim.
 
Ata sevilmez mi?

Şu "yanlış yaptığı şeyler" meselesi nedir acaba, merak ettim. Acaba "Atatürk' ün yanlış yaptığını düşündüğünüz şeyler" gibi bir başlık açılsa da tartışılsa mı?

Tarihi olaylar yaşandığı dönemler içinde değerlendirilir. Bunu unutmadan o "yanlış yaptığı şeyler" mevzusunu yeniden değerlendirin derim.
 
Çok severim. Sevmeyenler ya kürt milliyetçiliği yapanlar ya da dinciler olduğu için daha da çok severim. Dincilerde garip hacılar "Atatürk hocaları astı" muhabbeti yapanların hepsi şu anda Feto asılsın diye kendini yırtıyor.
 
Sorulmamış varsayıyorum. Sevmeyen varsa yallah Arabistana. Saygı dahi duymuyorum sevmeyenlere. Saygı da sevgide duymak zorundasınız. Bugün annenizin babanızın soyunuzun sopunuzun ne olduğunu biliyorsanız ATATÜRK sayesinde. O olmasaydı İngilizlerin ayakkabılarını silip donlarını yıkayan insanlar olurduk. Bu konularda çok hassasım kimse kusura bakmasın. Uygunsuz üslup cezası falan varsada alırım bir dal. Eyvallah.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı