Bilgisayara virüs bulaştı

Hayatımda hiç temiz kurulum yapmadım ve bu jjspolit de neden virüs var anlamış değilim bu bahsettiğim virüs bir RAT veya başka bir virüs mü?
Hocam neden bilmiyorum ama internette dolaşan jjsploit ler hatta kendi sitesinden indirdim bende coin miner virüsü çıktı sıfırdan win 10 kurdum kafam rahat
 
Selamlar yaklaşık olarak bilgisayarı 1-2 yıldır kullanıyorum ve dün Malwarebytes ile tarama yaptım ve 15 adet virüs çıktı. Haliyle sinirlendim ve görev yöneticinse lanet bir birüs gördüm. Autoit V3 adında o gün bu olayı yapmadan önce Roblox da biraz milleti kışkırtmak için jjspolit indirdim ve maalesef bilgisayarıma bu kadar virüsün bulaştığını öğrenmek çok acı.
Malwarebytes yeterli birkaç kere daha tarat. Hatta temiz olduğunu düşünüyorsun güvenli modda başlatıp tekrar tarat. Sonrada evet arkadaşlar bugün bilgisayarımıza virüs şey pardon hile mile indiricez diyen kişilerede güvenmeyin :D. Aktif koruma içinde kaspersky öneririm.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı