2. El Note 5 Alınır mı?

Yanıltan biri varsa o da sensin, neymiş istediğiniz deneyimi yaşamayabilirsiniz bunu diyen açık şekilde yanlış bilgi veriyor ve yanıltandır. Note 7 olayının Note 5 ile alakası yok, Note 5 modeli hala iyi bir telefon, Oreo almasa da kullanılabilir bir telefon olmayı sürdürecektir. Note 5 kullanmadan sallama konuşmayın. Note 5, Samsung modellerinin orta seviye modellerinden çoğundan daha üstün bir cihaz.
 
Son düzenleme:
Ben de 14 ay önce falan Note 5 aldım. Antutu puanı 80 bine yakındı. 1-2 ay içinde 50 binlere düştü. Sonra Android 7.0 güncellemesiyle birlikte tekrar 80 bin küsürlere geldi hatta içindeki bir çok yüklü program ve dosyalara rağmen. Parmak izi performansı bile arttı. Artık ikiletmeden okuyabiliyor. Pil performansı biraz düştü, ama yine de sabahtan akşama kadar günü çıkarabiliyor.
 
Note 5 1500 TL altı olamaz, o fiyattan daha pahalıya A5-A7 2017 modelleri var ve o modellere göre çok daha iyi telefon. Samsung tarafında 2000 TL altında Note 5 modelinden daha iyi olan sadece S7 modeli var, S7 1800 TL fiyatlarına bulunuyor. C9 PRO, A9 PRO, A8 2016 modelleri ise donanım olarak Note 5 ile yakın seviyelerde. Kamera tarafında yine avantajlı olan bu modellere göre yine Note 5 modelidir. Bir tek A9 PRO modeli kamera olarak fotoğraf tarafında Note 5 ile aynı, video tarafında Note 5 yine daha iyi. Note 5 alınacaksa uygun fiyata bulunmalı, S7 modeli 1800 TL civarlarına düşmüşken daha da ucuz olması gerek Note 5 modelinin.
 
Oreo almama ihtimali yüksek, almasa da telefon alınası olacak kalacak, uygun fiyata bulunduğu sürece tercih edilesi bir model. Attığım linkteki sayfalar SDN ve DH siteleriydi, o linklere çok takılmayın, sorun o değil. 2 yılını dolduran bir model olduğu için Oreo almaması daha yüksek bir ihtimal, alacağı söylentileri dolaşıyordu Note 5 ve S6 modellerinin.
 
@Silinen üye, @wefra Telefondan şuan memnun musunuz?

Yakınımdaki 2 telefoncunun birisinde Ömür boyu yurt dışı kayıtlı cihaz 1.200TL. Diğerinde ise 1 Yıl Samsung garantili 1.500TL dedi. Galiba 1.500TL olanı alacağım. @BERWAR , yanıtların için teşekkür ederim. İphone 6 yerine Note5 alacağım. Mantıklı olur mu ?
 
Herkes İphone6 hakkındaöyle düşünüyor. Note5 bizi üzmez inşallah. Bide telefoncudan alınca bi sıkıntı çıkar mı ? İlk kez ikinci el telefon alacağım telefoncudan.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı