WosTidReis
Hectopat
- Katılım
- 11 Şubat 2023
- Mesajlar
- 3.784
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 7
Beyler geçmiş olsun bu elemanlar şimdi bizim Liverpoolda kasmadığımız egoyu bu konuda 10 gün kasıcak.
Bunu bir Fenerlinin söylemesi de öyle böyle komik değil. Yabancı evren de istiyor musunuz?Utanmanız da yok Allah çarpsın. Evren size karşı knk.
Ben bu maçı kabul etmiyorum dünya bize karşıydı yapı vardı. Rüzgar ve yağmur oynayışımızı etkiledi sane çalım atamadı. Yabancı rüzgar istiyoruz.Bunu bir Fenerlinin söylemesi de öyle böyle komik değil. Yabancı evren de istiyor musunuz?
Bırak sevinsinler, bizim Liverpool'u yenmemiz ile onların bizi yenmesi eşdeğer.Beyler geçmiş olsun bu elemanlar şimdi bizim Liverpoolda kasmadığımız egoyu bu konuda 10 gün kasıcak.
Balon gibi patlayan takımla eşleşemek.Yav kardeşim ego ne ne saçmalıyorsun allah aşkına... Vay be liverpool'u yendin ha öyle deme şampiyonlar ligini de alırsın yapma beeee Adamlar gelene geçene puan bırakıyor. Bu sezon balon gibi patladılar.
Adamlar 12 senede 1 kupayı 2 kupaya çıkardılar bırak sevinsinler.Beyler geçmiş olsun bu elemanlar şimdi bizim Liverpoolda kasmadığımız egoyu bu konuda 10 gün kasıcak.
Fenerbahçe bu sene en geç Nisan'da şampiyon olacak oturun izleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.