TurkNet vs Kablonet vs Superonline vs Türk Telekom

fatihk0

Centipat
Katılım
25 Ekim 2024
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Şu anda 1000 Mbps Superonline kullanıyorum, daha doğrusu kullanamıyorum. 1 aydır internetimde sosyal medya uygulamalarında, Netflix, YouTube vb. uygulamalarda yükleme ve oyunlarda ping problemleriyle uğraşıyorum. Ekip geldi test yaptı gitti tabii ki problem yok dendi. Sorun çözülmedi devam ediyor bugün tekrar ekip gelecek sorun çözülecek mi bilmiyorum. Taahhüdümün bitimine 2 ay kalmış ve ben işin açıkçası sorunumu çözseler bile Superonline'dan bu saçma sapan tutumlarından dolayı kurtulmak istiyorum. Binadaki altyapı sağlayıcısı hangi firma tam olarak bilmiyorum.
  • Kablonet 1000/50 verebileceğini söyledi. (Özellikle sordum Türk Telekom mu diye kendi altyapımız dediler)
  • TurkNet normalde 100Mbps, ek hizmetle 1000/50 verebiliyor. (Farklı altyapı sağlayıcısını kullanarak)
  • Türk Telekom 1000/50 verebileceğini söyledi (Fiyat diğerlerine göre yüksek)
  • Superonline halihazırda 1000/50 şeklinde kullanıyorum.

Bu durumda hangi sağlayıcıya geçmemi önerirsiniz? Bir an önce yeni ISS'e geçip bahsetttiğim problemlerden kurtulmak istiyorum.
Benim gönlümden geçen TurkNet. Taahhüt derdi yok. Denerim, sorun yaşarsam veya beğenmezsem iptal edip farklı bir firmadan abonelik başlatabilirim.
Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet 1000 mbps gigafiber değilse TT altyapısından veriyor. Bence Kablonet'e geçin derim GPON olduğu için herkes beğeniyor.
 
Turknet 1000 mbps gigafiber değilse TT altyapısından veriyor. Bence Kablonet'e geçin derim GPON olduğu için herkes beğeniyor.
GigaFiber değil maalesef hocam. Geleceğini de sanmıyorum. Kablonet mantıklı geliyor fakat sorun yaşayan da bir hayli fazla. Tabi onlar kendi altyapısıyla kullanarak mı sorun yaşadı orası meçhul.
 
GigaFiber değil maalesef hocam. Geleceğini de sanmıyorum. Kablonet mantıklı geliyor fakat sorun yaşayan da bir hayli fazla. Tabi onlar kendi altyapısıyla kullanarak mı sorun yaşadı orası meçhul.
Genelde DOCSIS de sorun yaşanıyor, kendi altyapısı yani GPON'u iyi Kablonet'in.
 
Kablonet'e şans vereceğim. Farklı altyapı kullanan Superonline'dan daha kötü bir deneyim yaşamam diye düşünüyorum. Teşekkürler
 
Kurulum ücreti yok dedi diye hatırlıyorum ama tekrar sorarım.

Turknet’te kurulum hizmeti ₺1.200 (6 ay x ₺200) olarak faturanıza yansır.​

Kurulum Hizmeti için evinize geldiğimiz zaman daireniz içindeki tesisatınızı ihtiyaç varsa değiştiriyoruz.
Binanızdaki ankastre kutusundan dairenize kadar olan bağlantı için de kablo çekilmesi gerekiyorsa, metre başına kablo ücreti alıyoruz. Metre başına kablolama ücreti ekiplerimize elden yapılıyor. Ayrıca internet hizmetinize ek olarak telefon hizmeti de aldıysanız aynı şekilde onun da tüm işlemlerini ve kontrollerini yaptıktan sonra size teslim ediyoruz.

 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı