Eğer bir oyun türünü tamamen silme şansınız olsaydı hangisini silerdiniz?

Katılım
14 Kasım 2015
Mesajlar
13.304
Makaleler
60
Çözümler
214
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D
Sapphire Pulse RX 9060 XT
Patriot Viper Venom 32 GB DDR5 6000MHz
GIGABYTE B650 GAMING X AX V2
Thermaltake Versa T27 TG | High Power Performance GD 800W 80+ Gold
Kingston 1TB KC3000 M.2
Cinsiyet
Erkek
1772566605644.png

Bugün de tartışacağımız konu bu.

Sorumuz: Eğer bir oyun türünü tamamen silme şansınız olsaydı hangisini silerdiniz?

📝 Ben Souls-like türünü silerdim. Hikaye anlatımı genelde dağınık, yönlendirme minimum (neredeyse yok) ve “deneme-yanılma” üzerine kurulu sistem bazen keyiften çok sabır testi gibi hissettirebiliyor. Elbette seveni çok, saygı duyarım. Ama oyun dediğim şey beni sürekli cezalandırmak yerine içine çekmeli.
 
@Hallelujah_0, oyun dünyasında çok büyük bir kayıp olur... Ubisoft'u ne kadar sevmesek bile oyunları gayet iyi. Özellikle geçmişte oyun dünyasına katığı değerler çok önemli. Bazı oyunlar olmasa oyun dünyası eksik kalırdı.

Erzurum daha eğlenceli.
Bu çok ağır oldu hocam. :D
 
Bu çok ağır oldu hocam. :D
En azından yerli ve milli. Hades gibi elin mitolojik tanrılarıyla oynamıyoruz.

Dead Cells'in menüsünü boş boş izlesem bile Erzurum oynamaktan daha çok keyif alırım:D
Boş boş izlemenin daha keyifli olduğu konusuna katılıyorum ancak mapi açmak için yarım saat uğraşıp sürekli en başa dönmek, yani oynama konusu benlik değil.
 
@Hallelujah_0, oyun dünyasında çok büyük bir kayıp olur... Ubisoft'u ne kadar sevmesek bile oyunları gayet iyi. Özellikle geçmişte oyun dünyasına katığı değerler çok önemli. Bazı oyunlar olmasa oyun dünyası eksik kalırdı.

Bu çok ağır oldu hocam. :D

Tabii ki o konuda haklısınız hocam. O zaman AC serisini sileyim ben🤣🤣
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı