Xbox One hala kırılmaması

Osuran Kedi

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2017
Mesajlar
12
Yıl olmuş 2017 hala Xbox One kırılmıyor mu ya? :LOL: Vallahi Gold paketsiz hiçbir şey yapılmıyor arkadaş. Geçen gün Gold paketim bitti diye BF 4, Forza vs oynayamıyorum. Yani bir diske aktarılıp filanda mı olmuyor çünkü kırdırmaya da para vermek istemiyorum çünkü elimde CD filan var da gold paketim olmadığından dolayı online oynayamıyorum. Bir yardımcı olun lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kırılırsa çoklu oyuncu oynayabilecek misin sanki? Anlamadım tam olarak ne anlatmaya çalıştığını veya hangi konuda yardım istediğini.
Korsan ürün konusunda Sosyal'de yardımcı olmuyoruz.
Elinde kutulu varsa diske neden atmak istiyorsun?
 
XBOX'un kirilmasi demek Ubisoft, EA, Konami, Rock Star gibi Isvicre Bankalarina develerle para kervanlari tasiyan sirkerlere darbe vurmak demektir.

Sen Ubi, EA, R* yerinde olsan kirilmamasi icin elinden gelen ne varsa yapmazmisin ? Microsoft "Tamam beyler konsolu bitiriyoruz bakin burada acik var kirarsiniz bi ara" demedikce kirilmaz :ROFL:
 
Kırılmaması daha iyi. Adamlar para kazanamazsa neden oyun yapsın. Pc gibi her evde yok. Kırılsa bile ilgi kalmadığında kırılır bence oda kaç sene geçer bilinmez.
 
Bazı oyunlar PCde öyle çabuk kırılıyor ki yapımcılar deyim yerindeyse sadece konsollardan adam gibi ekmek yiyebiliyorlar. Bırakın da konsollar kırılmasın, konsolu alıyorsan yıllık üyelik ve orjinal oyun göze aldığın şeyler.

Keşke GTX 1050 Ti bilgisayar toplasaydın.
 
Yil 2018 hâla kirilmadi. Ve kirilamayacak. Ama Sony biraz erken Pes etti.

Umarim hort yaptigim icin ceza almam. Ama durum bu :). Cok ilginc.
Hocam artık devir multiplayer devri. Kırılsa bile kimse gidip kolay kolay kırdırmaz. Hatırlarsan bir önceki jenerasyon konsolların devrinde internet yaygın değildi. Multiplayer oyuncu sayısı da bu kadar fazla değildi. Şimdi kırılsa bile pek rağbet görmez.
Bazı oyunlar PCde öyle çabuk kırılıyor ki yapımcılar deyim yerindeyse sadece konsollardan adam gibi ekmek yiyebiliyorlar. Bırakın da konsollar kırılmasın, konsolu alıyorsan yıllık üyelik ve orjinal oyun göze aldığın şeyler.

Keşke GTX 1050 Ti bilgisayar toplasaydın.
Kesinlikle haklısınız. 1050 ti ile toplanan sistem daha iyi bir tercih. Konsol alacaksanız exc. oyunlara göre alırsınız. Ben şahsen hem PC hem konsola çıkmış bir oyunu PC de oynarım. En basit örnek Battlefield 1.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı