Akım Korumalı Priz mi? UPS mi?

mak42001

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2018
Mesajlar
232
Arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi ikisinden birisini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin de kullanım amaçları farklı. Oturduğunuz civarda çok elektrik kesintisi oluyor ise ilk başta UPS alın. Sonra akım korumalı priz ile destekleyin. Akım korumalı priz adı üstünde dalgalanan akıma karşı korunmanızı sağlıyor.
 
Bu nasıl bir karşılaştırma? İkisinin arasında ne kadar fiyat farkı olduğunu biliyor musunuz? Bütçe belirtin ona göre öneride bulunalım.
 
Bulunduğunuz yerleşimde sık dalgalanma olmuyorsa akım korumalı priz yeterli. Bende 1000 kva online UPS var ama çok gürültülü çalıştığı için kullanmıyorum.
 
Bu nasıl bir karşılaştırma? İkisinin arasında ne kadar fiyat farkı olduğunu biliyor musunuz? Bütçe belirtin ona göre öneride bulunalım.

IMG_7272.JPG
IMG_7273.JPG
 
Baktığım yorumlarda elektrik kesintisi çok ise ups alın demişsiniz ama benim burda hiç elektrik kesilmez oyüzden akım koruyucu priz tavsiyesi verebilirmisiniz arkadaşlar kaliteli?
 
Bileşenlerinizi olası bir elektrik kesintisinden korumak için alacağınız USP'yi kalitesiz alırsanız elbette fiyatlar yakın olur. Tabi ne kadar koruyabilir orası ayrı. Şahsen aynı şeyi arkadaşım da yaptı UPS kullanılamaz hale geldi ama yine siz bilirsiniz. Şahsen buna bir sistem ve monitör aynı bağladığınızda sıkıntı çıkarma olasılığı yüksek.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı