Exitiale Plaga
Megapat
- Katılım
- 25 Ağustos 2015
- Mesajlar
- 196
Şu seviyelere nereden bakılabiliyor ?B1-B2 ortaokulun en üst seviyesi yalnız ? Yanlışsam düzeltin ben İngilizce ağırlıklı okuldan çıktım.
Şu seviyelere nereden bakılabiliyor ?B1-B2 ortaokulun en üst seviyesi yalnız ? Yanlışsam düzeltin ben İngilizce ağırlıklı okuldan çıktım.
İnternette illaha ki vardır, bizim Oxford bazlı kitaplarımızın üstünde yazardı sağ üst köşede.Şu seviyelere nereden bakılabiliyor ?
Ben de İAFL'ye gdiyorum. Hangi sınıf ve ismin ne?TEOG çok kraldı be 0.2'ye girmiştim :'(. LGS baya zormuş öyle diyorlar geçmiş olsun.
İlerletebilirsin ayrıca Türkiye'de Cambridge sınavlarını yapan bir çok kurum var bunlara başvurup başarılı bir sonuç alırsan sana sertifika veriyorlar.Ortaöğretim olarak da en yüksek erişilebilecek seviye sanırım. B2 seviyesi dil kullanıcılarının ne durumda olduğundan benden daha bilgilisindir. B2 sertifikalı biri ile konuştuğumda pek sıkıntı çekmedim. Nereden bir sertifika alabilirim, ve sonradan ilerletrbilir miyim?
Puan olarak bakmayın hocam, yüzdelik dilim önemli. Puanlar herkesde rezalet...Ümraniye'de yaşayan arkadaşların istedikleri liseye girmeleri çok zor. Geçen yıl sınava girdiğim arkadaşlarımın çoğu meslek lisesine düştü, 450-460 puan alan arkadaşlarım bile mesleğe düştü, sadece birkaç tanesi orta halli anadolu lisesine yerleşebildi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.