15 Yaş için vücut calisma onerileri

HyperPineapple

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2018
Mesajlar
152
Çözümler
1
Iyi günler. Yaşım 15 boyum 1.71 kilom 65 ve biraz kilolu gibi bir görüntüm var. (hafif göbek de var) Ben spor yapıp kaslarımı geliştirmek istiyorum ama nereden nasil baslayacagimi bilmiyorum. Evde 1 çift 5 KG dumbell var. Spor salonuna da gitmeyi düşünüyorum. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.Mekik yapabiliyorum ama şınav da kollarım vücudumu kaldırmıyor ve kalca mi yeteri kadar indiremiyorum. Dolayısıyla şınav çekemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yaşın 15 git basketbol felan oyna ne işiniz var vücut geliştirmeyle daha gelişme çağındayken. Öyle bir hataya düşme. Git basketbola ve yüzmeye. Hem kilo verirsin hem vücudun gelişir kaslarında gelişir.
 
Kesinlikle yüzme kursuna katıl, boyun uzar aşırı derece de kilo verirsin, en sağlıklı kilo verdirici yüzme sporudur. 2 Sene Yüz, 1 sene basketbol oyna ve 18 yaşına geldiğin zaman en yakınındaki spor salonuna yazıl. Elinden geldiğince yağlı, karbonhidratlı besinlerden uzak dur. Protein, et, süt ürünlerinden beslen, balık, yumurta vs vs.
 
Daha yaşın 15 git basketbol felan oyna ne işiniz var vücut geliştirmeyle daha gelişme çağındayken. Öyle bir hataya düşme. Git basketbola ve yüzmeye. Hem kilo verirsin hem vücudun gelişir kaslarında gelişir.
Kardeşim 14 yaşında. 15 şınav, 4-5 barfiks çekebiliyor. Ve kasları çıkmış durumda? Kambur duruyordu bu sayede vücudu düzeldi.
 
@Yuuji Aman aman yok böyle bir şey arkadaşlar sakın inanmayın böyle şeylere dikkatli konuşmak lazım arkadaşlar bir çok genç arkadaşımız girip hayatı boyunca inanabilir böyle şeylere.
 
İroni mi yaptın? Ne diyorsun hiç bir şey anlamadım.
Abi neye dayanarak "erken yaşta ağırlık boy kısaltır" diyorsunuz öyle bir şey yok bilmeyen genç arkadaşlarımız görecek internette öyle yazıyordu diyip hayatı boyunca aklında böyle bir şey kalacak. Özetle diyorum ki işkembeden sallamayalım konuyu açan arkadaşım spor salonuna yazılma imkanın var ise git oradaki hocalar yardım edecek buralarda konu açıp uydurma bilgilere inanma derim. Kısaca bir şey söyleyeyim yaşın mükemmel tam spor yapma gelişme çağındasın bu yaşlarda kazanacağın alışkanlık hayatın boyunca devam edecek.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı