Fransızca mı, Almanca mı?

Benim zamanında imkanım olsa Almanca yerine Fransızca seçerdim. Hangi dile daha çok ilgin varsa onu seçmeni öneririm.
 
Pardon ama almanca öğrenip ne yapacaksın? Herkez tutturmuş bir almanca. Pkk almanyasınamı gidip hayatını sürdüreceksin? Almanyada yaşayanları görüyoruz ya pkk'lı ya sevdalı. İki arada bir derede. Onlar bile bilmiyor ne olduklarını :)
 
Hayır hiçbirini sevmiyorum. Kiril alfabesini kullanan Rusçaya merakım var. Onun üzerinde çalışıyorum ;)
Profil fotoğrafındaki adamın senin için hiçbir değeri yok o halde. İnternete yazıp koydun sadece sanırım ya da hava atmak falan. Bu arada modacı olmayacaksan İtalyanca hiç bir işe yaramıyor. İspanyolca'da Latin Amerika ve Amerika ticaretine atılmayacaksan yine gereksiz. Bu dillerin hepsi keyfi. Sadece CV'ni verirken bu dilleri biliyorum diye yazarsın o işe yarar.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı