justreo
Decapat
- Katılım
- 15 Haziran 2018
- Mesajlar
- 388
Alttaki dil bilgisi yapısını dünyada sadece ben kullanıyorum.
Alttaki dil bilgisi yapısını dünyada sadece ben kullanıyorum.
Merhaba; yurt dışında mı yaşıyorsunuz? Birde mesleğiniz nedir?Celladına aşık olmuşsa bir millet
İster ezan, ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstehaktır ona her türlü zillet.
Dünya üç beş bilgisizin elinde
Sanırlar ki tüm ilim kendilerinde
Üzülme, eşeği eşek beğenir
Bir hayır var sana bana kötü demelerinde.
ben yıllar önce durumun böyle olacağını tahmin ettim ve önlemimi aldım, yabancı dilimi fulledim, mesleki alanda gelmiştim ve şu an yurt dışı şirketleri ile iş yapıyorum, onlardan para kazanıp, yurt dışında harcıyorum. Bu ülkeye olan her şeyi destekliyorum, doların 24tl olması ülkenin krize girmesi gerekiyor yoksa bunlar uzun adamları başımızdan eksik etmeyecek. Almanya iflas etti ve kurtuldu, İtalya krize girdi ve kurtulup büyük bir sıçrama ile refah seviyesi zirvelere çıktı. Bir refresh gerekiyor ülkeye.
gam deme, onada zam gelecek. Zamlı gam.Ah peynir ekmek bile lüks olacak. Bu gözler patates ve soğanın lüks olduğunu gördü, ölsem de gam yemem artık.
Ah peynir ekmek bile lüks olacak. Bu gözler patates ve soğanın lüks olduğunu gördü, ölsem de gam yemem artık.
Tam zamlı gam zamanı.Aç öleceğiz desenize.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.