Zamlar, Zamlar, Zamlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Celladına aşık olmuşsa bir millet
İster ezan, ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstehaktır ona her türlü zillet.
Dünya üç beş bilgisizin elinde
Sanırlar ki tüm ilim kendilerinde
Üzülme, eşeği eşek beğenir
Bir hayır var sana bana kötü demelerinde.

ben yıllar önce durumun böyle olacağını tahmin ettim ve önlemimi aldım, yabancı dilimi fulledim, mesleki alanda gelmiştim ve şu an yurt dışı şirketleri ile iş yapıyorum, onlardan para kazanıp, yurt dışında harcıyorum. Bu ülkeye olan her şeyi destekliyorum, doların 24tl olması ülkenin krize girmesi gerekiyor yoksa bunlar uzun adamları başımızdan eksik etmeyecek. Almanya iflas etti ve kurtuldu, İtalya krize girdi ve kurtulup büyük bir sıçrama ile refah seviyesi zirvelere çıktı. Bir refresh gerekiyor ülkeye.
Merhaba; yurt dışında mı yaşıyorsunuz? Birde mesleğiniz nedir?
 
Ah peynir ekmek bile lüks olacak. Bu gözler patates ve soğanın lüks olduğunu gördü, ölsem de gam yemem artık.

Son dakika..

Gam'a da zam geldi. Artık istesenizde gam yiyemiyeceksiniz.


giphy.gif
 
Ne güzel bari trende uyup ben de kendime zam yapayım. Taban ortalama hedefimi 70'ten (4 üzerinden 2.5) 80'e (4 üzerinden, büyük ihtimalle, 3) çıkarayım. Öğrenci adam başka neye zam yapabilir ki? :)
 
Nerde o bir iki tane cins vardı buralarda:) Bunlar hükümetimizi yıldırma çabaları ama nafile diye propaganda yapanlar. Onların hiç sesi çıkmıyor bu aralar:) Her şeyin fiyatı ikiye üçe katlamış ama zihniyet ve beyinler ikiye üçe bölünmüş resmen.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı