CM MasterBox MB511 vs. CM MasterBox TD500L

WretSS

Kilopat
Katılım
11 Kasım 2017
Mesajlar
665
Çözümler
5
Yer
TÜRKİYE
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
ÖĞRENCİ
Cooler Master MB511
Cooler MasterBox TD500L
Kasalar bunlar. MB 511 modelli kasayı aldım, ama benim gönlüm TD500L'de. Kasa daha elime ulaşmadı yani değiştirme hakkım vardır herhalde. Sizce değiştirmeli miyim?
Bir de 3 adet kırmızı renkli 400 TL fan önerisi verir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sizin aldığınız kasayı beğendim. Bu arada ben de Ağustos'un 16'sında Nanokatalog'dan q300l aldım. Hala tedarik sürecinde.
 
Önce sordum "5-7 gün yazıyor ama bunun ortalaması nedir?" diye. "5-7 gün" dediler. Sonuçta bugün hala "şu gün gelmesini umuyoruz" diyorlar. Hatta beklememek için gittim başka kasa aldım. En son baktılar olacak gibi değil "stokta olan bir ürünle değiştirelim" gibi bir öneriyle geldiler. Hevesinizi kaçırmak istemiyorum fakat söylemeseydim içim rahat etmezdi.
 
Konuştum fakat hiçbir şey değişmiyor. Onlarla alakalı değilmiş. Distribütör kaynaklıymış. Pratikte hiçbir işe yaramayan sözler. Hiçbir çözümleri de yok. İnsan yalandan da olsa bi mail atar "kusura bakmayın, sorununuzla ilgileniyoruz" diye. O da yok. Hatta maillerime cevap vermemeye başladılar. Saldım ben de artık. Çünkü moralim kalmadı artık. 3 gündür de sitelerinde canlı yardım kapalı. Maillere cevap veren de yok. Arayacak vaktim de yok. Gün içerisinde sürekli bir şey çıkıyor. Neyse öyle işte : ) Böyle esnek vaktiniz yoksa bir B planınız olsun derim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı