Aşı Karşıtlığı ve Salgın Hastalık Tehlikesi

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.454
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Aşılar sayesinde insanlık olarak pek çok hastalığı tarihe gömdük. Ancak günümüzde yükselen aşı karşıtlığı, sadece aşı olmayanları değil, bütün toplumun sağlığını tehdit ediyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? Aşı nasıl uygulanmalı?

Daha önce böyle bir konu da açılmış, dikkatimi çekti: Çocuklarına Aşı Yapılmasını Reddeden Aileler Ne Düşünüyor?
 
Son düzenleme:
Aşı onemli bir hastaliga karsi ise zorla yapilmali bence. Tabi yok ben kabuk etmiyorum falan derse de kendisi bilir aslinda zorla da olmaz gibi.
 
Bazı aşılar saçma çünkü insanlar bazı hastalıklara karşı doğal bağışıklık kazanabiliyor. Kaldı ki bir insana zayıflatılmış virüs enjekte etmek her zaman güvenli olmayabilir.
 
Yeni aklima geldi bir arada domuz gribi asisi cikmisti olmadim asiyi hem de zorunlu diye cikarmislardi. Sonra da domuz gribi asisinin para kazanmak icin uyduruldugu cikmisti ortaya.
 
Bazı aşılar saçma çünkü insanlar bazı hastalıklara karşı doğal bağışıklık kazanabiliyor. Kaldı ki bir insana zayıflatılmış virüs enjekte etmek her zaman güvenli olmayabilir.

İnsanların hastalıklara karşı doğal bağışıklık kazanabilmesi artık zor. Çünkü GDO'lu gıdalardaki antibiyotikler, insanların bağışıklığını zayıflatıyor. Ayrıca günümüzdeki virüsler güçlü olduğundan dolayı, aşı eksikliğinde vücut, çok fazla zayıf kalıyor.
 
Bu arada şahsi fikrim; aşı karşıtlığı cahillikten başka bir şey değil.

Hadi canım ordan, cahillikmiş. Ben de aşıyı kendime vurma karşıtıyım, vurdurmam ama yararlı olduğunu biliyorum. Şimdi ben kendime aşı yaptırmıyorum diye cahil miyim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı