Şu anki halinizden memnun musunuz?

Bazılarını anlamıyorum, adamın tek derdi ülkenin ekonomisinin kötü olması değil, yiyecek veya içecek bulamayan insanlar var, ekran kartı alamaması vay be büyük dert cidden Allah evimizden uzak tutsun böyle dertleri.

Ben de halimden çok çok memnun değilim ama Allah'a şükür evimiz var geçiniyoruz, çalışıyoruz bir şeyler yapıyoruz.
 
Saçmalık! KYK yurdu neden okul ile aynı gün başlar anlam veremiyorum. İzmir'e okumaya gideceğiz diye söğüşlenmeye ne gerek var?

Bu kurumlar gerçekten beyinsiz insanları nasıl yönetici veya sorumlu kişi yapıyor anlamıyorum. Elimde valiz ile ilk gün ne yapacağım gerçekten bilmiyorum. hayır KYK yurdu çıkmazsa diğer yurtlar aylık 1000 lira :D Eve çıkarım daha iyi. Sen ülkeye 191 tane üniversite yapacağına her şehre yeterli sayıda kaliteli yurt yap daha iyi. Çıldırmak üzere öğrenciler. Gerçekten bu konu hakkında çok rahatsız olan insanlar var.

Bazı okullar 17 eylül tarihinde açılacak. Yurtlar ise 24'ünde nasıl olacak? Yedek yurtlar sınırlı ve yemek indirimi yok. Bu gidişle kindar nesil gerçekten çoğalacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani, bu ülkede hayat rutinden ibaret. Bir lise öğrencisi olarak okul, ev, kurs, test, sınav, stres; bilgisar. Hayatım bunlardan ibaret. Ama son zamanlarda hayatımdan birkaç çürük elma çıkardım, ayrıca sigarayı bıraktım ve bırakınca en kötü duruma düșüren 30-50. gün probleminden de anlımın akı ile çıktım. Çok da kötü değilim.
 
Eh işte. Bilgisayarım üst düzey olmasa da yeterli. Aç değilim çok şükür. Ailemden herkes sağ, sağlıklı çok şükür. Okulun yoruculuğu biraz mutluluğumu etkiliyor ama şu an mutluyum :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı