iPhone X Serileri Duyuruldu

Tim Cook bugün ki lansmanda yeni Apple ürünlerini tanıttı. 3 yeni telefon ve 1 akıllı saat çıkardı.

  • Apple Watch series 4: İlk değişiklik kasada dikkat çekiyor. Kasanın kenarları yumuşatılmış. 38 ve 42mm olan kasa seçenekleri 40 ve 44mm ile değiştirilmiş. Cihaz düşme ve kayma gibi olayları algılıyor. Algıladığı taktirde acil servisi arayabileceğiniz buton karşınıza çıkıyor. Ayrıca tansiyon ölçebiliyor. Saatin kadranları daha fazla bilgi gösterebiliyor. Nefes alışınıza göre şekil değiştiren kadranda mevcut. Applenin saat'inde kullandığı işlemcinin performansı iki kat arttırılmış.

  • iPhone Xs: Apple'nin amiral gemisi telefonunda ilk değişiklik Altın renk seçeneğinin gelmiş olması göze çarpıyor. Cihaza 512GB hafıza seçeneği eklenmiş. Yeni Apple A12 Bionic çip eklenmiş. Bu çip bir önceki nesile göre CPU performansı 15% artmış ve GPU performansı 50% artmış. Apple'nin Metal teknolojisi 2. sürümüne yükseltilmiş. Yapay zeka performansı 8 kat arttırılmış. Face ID hızlanmış ve memoji seçeneği gelmiş. Emoji yerine İnsan kalıbı kullanılmış.

  • iPhone Xs Max: Apple büyük kasalı modeline plus yerine max demeyi tercih etmiş. Ekran 6.5 inç'e yükseltilmiş ve çözünürlüğü arttırılmış. Onun haricindeki özellikleri iPhone Xs ile aynı.

  • iPhone Xr: Apple'nin daha düşük bütçeye uygun tasarlanmış modeli iPhone Xr. Ekran boyutu 6.1 inç ve OLED yerine LED teknolojisi kullanılmış. Çözünürlüği Xs'e göre daha düşük. Ve tek kamera kullanılmış. Onun haricinde büyük bir değişiklik bulunmuyor.
Sizce yeni iPhone'ler nasıl?
 
Asgari ücretin günümüzde 1603 Lira olduğu dönemde, otobüslerde elinde Xs Max göreceğimizi insanları öngörüyor olmamız, fiyatların bu hale gelmesinden daha üzücü.
 
Xr Modelinin en düşük hafızalısının 6899/6999 TL olacağını düşünüyorum. Xs modeli 8999 veya 9299, Xs MAX'ta 9999 veya 10299 TL olur. Fakat 10000 TL'yi geçmek pek mantıklı olmadığı için ilk yazdıklarımın geçerli olması muhtemel.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı