Sürekli Canım Sıkılıyor

  • Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 6B
Ben uzun zamandır Mekatronik istiyordum, sen de istiyorsun :)
Üniversiteye gitmeden kendine bir şeyler kay bence. Hem sevdiğin bölüm olduğundan zevk de alacaksın. Ardunio veya yazılım veya her ikisiyle uğraşabilirsin.
Kendini geliştirmiş ve güzel vakit geçirmiş olursun.
 
Kaç yaşındasın? Ben liseye geçtim ve sanırım ergenlikte herkese böyle bir şeyler oluyor, Geçen seneden beri hep sıkılıyorum ve sağda solda her yerde boş boş yürüyorum. Çevremdekilerin "Sen zayıfladın mı? diye soru sordukları bile oldu.
 
Öncelikli hedefim dil öğrenmek oldu galiba. Udemy'de bununla ilgili bir ders buldum. Ona başlayacağım. Sonrasında Arduino, kodlama falan işin içinden çıkarız :)
 
Can sıkıntıma bir çözüm üretemiyorum. PC başına geçiyorum, adam akıllı oyun yok. İnternette dolaşayım desem o da bir yere kadar. Arkadaşlar dışarıya falan da çıkmıyor, gezmiyorlar. Malum okul başladı etrafta insan yok. Bütün gün evde boş boş duruyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Nerde oturuyorsun?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı