Neden Windows XP kullanmamalıyız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Superfetch özelliği yok. Sık kullandığınız programları Ram'e yüklemiyor. Ha benim sistemimde sadece SSD var diyorsanız superfetch gereksiz ancak Windows Xp kurmak bir SSD'ye yapılabilecek en büyük zulüm.
 
Microsoft Artık Windows XP'ye destek vermiyor. Kısacası bu devirde XP kullanılmamalı. 8 kullanmıyorsanız, Windows 7 kullanın, yeter ki XP'yi bırakın. :)
 
Hepsini geçtim en sevmediğim tarafı zamanla şişmesi ve kullanılmaz hale gelmesi. Vista hayal kırıklığıydı geçmek istemeyenleri anlarım ama şimdi Windows 7 ve 8 gibi nimetler varken XP gerçekten boşa uğraş.
 
Zaten XP devri bitti. Artık savaşımızı yeni XP ile yapıyoruz, Windows 7. Bir zamanlar XP forever diyenler bugün 7 forever diyor... Kısacası değişmeyen tek şey at gözlükleri oldu.
 
Recep abi yazdığından çıkardığım şey şimdi Windows 7 forever diyenler Windows 9 çıktığında Windows 8 forever diyecekler :) .
 
İnsan neyi çok kullanıyorsa onu över, yeni çıkanları kullanmadıkları için veya alıştığından farklı gelip biraz zorlandığından kötüler. Bu hep öyledir.
 
Yenilik her zaman iyidir. :cool:
Yenilik beraberinde eksiklikleri giderir.
Yenilik bir sonraki yeniliğe hazırlıktır...
Geriden gelme nalları toplarsın. :)
 
Bence Windows XP ve Windows 7 olan bilgisayarları heklemeliyiz. :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı