İncisözlük'e düştüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda her konusuna yardım etmeye çalıştığımız, sadist arkadaş. Başka forumlarda bize lafları döşeyip burada da özür dilemeye çalışıyor. Technopat neden bu kadar acımasız?
Siz çok şey bir insan türüsünüz adını bilemedim aklıma gelmedi ama. Yani genç sorunlarına karşı pek töleransı olmayan insan mı desek?
 
O döneminde başka forumlara kayıt olup, bize sallama o zaman!
Sallamıyorum zaten artık. Bu kadar büyütmeyin. Technopat demişim hem. Bir kişinin adını anarak hakaret etmemiştim. Techopat bir şirket adıdır. Yani takmayın o kadar. O konunun silinmesi için yöneticilere yalvardım ama kaldırmadılar. Gerisini sen düşün.
 
Koskoca konuda IQ seviyesi yerlerde olmayan tek şahıs:
sdn.PNG
 
@Autistic Boy ben seni tanımıyorum açıkçası fakat isim yapmış birisisin bu forumda bilgin olsun. Yaptığın bu ün de pek iyi bir ün değil. Bence savunma kısmını artık boşver. Savunulacak bir kısmı kalmamış pek bu durumun. Hata veya kasıtlı yaptın onu bilemem ama istersen özür dile, kendine çeki düzen ver ve kapat konuyu istersen de foruma veda et. Senin tercihin tabi bu durum. Ama bir şey açıklamakla uğraşma bence. Biraz üzerine etiket gibi yapışmış durumda bu senin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı