Sigaraya Başladım

Kıymalı Pide

Kilopat
Katılım
18 Ağustos 2017
Mesajlar
899
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, şu son dönemler hem ailevi hem iş hem de arkadaş ortamından hayatım pekte iyi gitmiyor. Yaz sezonu ortasında psikiyatri ile görüştüm ve antidepresan (Lustral) verdi. İlk içmeye başladığım zamanlar sanki kendime zarar versem canım yanmayacak gibiydi. Sonrasına hafif toparladım. Taa ki gün geçtikçe sorunlar artmaya devam edince iyice kötüleştim. İş yerinde merdivenden düştüm ve elimde ağır eşyalar vardı üzerime düştü. Başımı ve boynumu vurdum ve ondan sonra hem ilacımın bitmesi hem de düşmenin etkisi ki ben öyle düşünüyorum, içten içe bi' tedirginlik ve fiziksel olmayan titreme yaşıyorum. Ayın 23'ünde randevum var yani kontrol bende bu zaman içerisinde beni rahatlatacağını düşündüğüm için sigara kullanmaya başladım. Ama içten içe bi' yanma hissediyorum. Yeni başlayan biri için bu normal mı?
 
Her önerilen ilacı almayın. İçmeyin. Bunu bir doktor önerse bile!

2. doktora git, 3. doktora git. İlk gidişte antidepresan veren doktordan bir şey beklemem ben zaten.

Her hayatı iyi gitmeyen antidepresan gömseydi, herkes aylak aylak dolaşırdı herhalde.
 
Hafif yanma normaldir. Onun dışında düzenli spor (fitness) yapman, içinde bulunduğun sıkıntılı duruma yardımcı olabilir. Geçmiş olsun. :)
 
Sigaranın dilinizde bıraktığı acımsı tad, üstünüze bıraktığı pis koku. Bunlara rağmen nasıl başladın anlamıyorum. Üstüne üstlük bunun için bir de para veriyorsun, anlamsız. 15-20 yıldır içenler dışında yeni başlayan insanları çözemedim.
 
Efe Aydal'ın intihar eden seyircim adlı videosunu izlemeni öneririm .Sigara ve antidepresenlar hep zarardır.Antidepresan intihara yönlendirir.
 

Geri
Yukarı