Dolar ve Euro sizce ne kadara kadar düşer?

Mistyr

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2018
Mesajlar
610
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
  • Şu an dolar 5,35
  • Euro ise 6,08

Dolar ve Euro sizce ne kadara kadar düşerler? Ayrıca döviz nasıl düşer?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an 5.3750 gönül ister ki 1 dolar = 1TL olsun ama bizim gün yüzü görebilmemiz için en kötü 2-3TL bandında olması gerekir, bu gidişatla da o şu anlık imkansız görünüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hükumetin gördüğüm kadarıyla elle tutulur bir şey yaptığı yok. vergi indirimleri geldi, bankalara işsizlik fonundan para verildi, trafik cezaları ağırlaştı. Amerika'yla olan ilişkiler yüzünden en fazla 1 TL daha düşer diyorum. Hükumet de ne 'yapmadığının'' farkında. Herkes hazır olsun.
 
Dolar düşer dediğimiz geçen sene bu zamanlarda 3.5 olan dolar.
Kolpadan afralar tafralar papazlar hapisler derken 2 katını gördü bundan sonrada zor mart ayına kadar bu seviyelerde idare edilir seçimlerden sonra yine artacağını düşünüyorum.

https://www.amazon.com/Mantis-i7-87...8&qid=1542356826&sr=1-15&keywords=RTX+2080+Ti

2875 Dolar TR aynı sistemi toplamaya kalk sadece ve sadece 12 Bin TL.
Hükümetimiz sağolsun gün geçtikçe de artan dolar kuru ile teknoloji her geçen gün artıyor.
Yinede üretime teknolojiye önem vermemize gerek yok. Adamlar mercedes den çok kazanıyor. Tabiki bizim cebimizden her şeyden aldıkları yetmiyor ülke vergilerle döner halde.
 

Dosya Ekleri

  • cla.jpg
    cla.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 107
Dolar maksimum 2019'un üçüncü çeyreğine göre nominal değerlere göre giderse 4.5 lirayı bulacaktır. Ama önümüzdeki günlerde ülkemiz, siyasi kargaşalara girerse dolar 5 lirayı bile görmez. Artı olarak dolar iyi düştü diyebiliriz. Çünkü bir andan da Merkez Bankası faizleride düşürmeye çalışıyor.Kısacası alınan önlemler tasarrufun meyvesi oldu. Ama dolar, 4 sene önceki hâlini alır mı diye sorarsak kısa vadede imkansız. Uzun vadede paramızı içerde tutup, tasarrufa gidebilirsek ihtimallerin arasına da alabiliriz. Ülkemiz doğru, büyüyor. Fakat tüketim yapa yapa büyüyor. Dış ticaret açığı hala yüksek. Her sene 40Milyar'a yakın doları kaybediyoruz
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı