Birisi 50mm birisi 40mm ne fark olurBen Cloud Stinger kullanıyorum ve memnunum, ikisi de seni üzmez ama surround 7.1 gibi bir şeye ihtiyacın yoksa Cloud Stinger işini fazlasıyla görür.
Oyunlarda hangisi daha iyidir ?Cloud Stinger sürücü konusunda daha iyi ve ve ses sürücüleri konusunda SS A3 gibi sorun yaşatmıyor. Fakat mikrofonu kronik sorunlu. Oyunun sesini, karşı tarafta konuştuğunuz kişiye de yansıtıyor. Bu yüzden sıkıntı çıkartabiliyor. Düzgün ekolayzır ayarları yapılırsa, şarkılarda da güzel performans veriyor.
Ben de aynı kulaklığı kullanıyorum. Yazları kapalı ortamda terletiyor, bir de odam evin güneş alan tarafında olduğu için terletebilir ama kışları çok rahat oluyor, hatta sıcak tutuyor.SS A3 deneme şansım olmadı fakat;
Cloud Stinger ile CS:GO da gayet güzel ses kasabiliyorum. Çok rahat anlaşılıyor. Ama uzun süreli oyunlarda biraz terleme yapabiliyor. Kişiden kişiye göre değişir terlemesi. Ben az terliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.