SteelSeries Arctis 3 vs HyperX Cloud Stinger

MaxCreed

Decapat
Arkadaşlar PUBG, CSGO, Fortnite oynayacağım. Bu iki kulaklıktan hangisi daha iyidir ?
61OkahMRh-L._SX425_.jpg
812jVhN22GL._SY606_.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis 3'te, Cloud Stinger'da bulunmayan sanal 7.1 bulunuyor. Oynayacağınız oyunlar rekabetçi oyunlar olduğundan sanal da olsa surround, stereo'dan daha iyi bir tercih olacaktır.

Cloud Stinger, Arctis 3 ile yarışacak kadar iyi bir kulaklık değil. Arctis 3 tercih etmelisiniz.

Cloud Stinger sürücü konusunda daha iyi ve ve ses sürücüleri konusunda SS A3 gibi sorun yaşatmıyor. Fakat mikrofonu kronik sorunlu. Oyunun sesini, karşı tarafta konuştuğunuz kişiye de yansıtıyor. Bu yüzden sıkıntı çıkartabiliyor. Düzgün ekolayzır ayarları yapılırsa, şarkılarda da güzel performans veriyor.

Cloud Stinger sürücü konusunda daha iyi ve ve ses sürücüleri konusunda SS A3 gibi sorun yaşatmıyor. Fakat mikrofonu kronik sorunlu. Oyunun sesini, karşı tarafta konuştuğunuz kişiye de yansıtıyor. Bu yüzden sıkıntı çıkartabiliyor. Düzgün ekolayzır ayarları yapılırsa, şarkılarda da güzel performans veriyor.
Oyunlarda hangisi daha iyidir ?

SS A3 deneme şansım olmadı fakat;
Cloud Stinger ile CS:GO da gayet güzel ses kasabiliyorum. Çok rahat anlaşılıyor. Ama uzun süreli oyunlarda biraz terleme yapabiliyor. Kişiden kişiye göre değişir terlemesi. Ben az terliyorum.

SS A3 deneme şansım olmadı fakat;
Cloud Stinger ile CS:GO da gayet güzel ses kasabiliyorum. Çok rahat anlaşılıyor. Ama uzun süreli oyunlarda biraz terleme yapabiliyor. Kişiden kişiye göre değişir terlemesi. Ben az terliyorum.
Ben de aynı kulaklığı kullanıyorum. Yazları kapalı ortamda terletiyor, bir de odam evin güneş alan tarafında olduğu için terletebilir ama kışları çok rahat oluyor, hatta sıcak tutuyor.

Bu arada, ben bu mikrofon sorununu sadece son ses düzeyine aldığımda yaşıyorum. Win ve kulaklık üzerinden en son, CS:GO'da ise 0.2 - 0.3 arası kullanıyorum. Üstü rahatsız ediyor. Eğer 7.1 veya titreşim motoru gibi bir şeye ihtiyaç duymuyorsanız Cloud Stinger işinizi fazlasıyla görür.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı