Düz Dünya Teorisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beşiktaş JK

Hectopat
Katılım
25 Kasım 2017
Mesajlar
755
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1521964243
Merhaba,

Başlık bir şaka ya da espiri değil. Lütfen, yıl olmuş 2019 hala düz dünyaya inanıyorsun diyenlerdenseniz, düşüncemi küçümseyeceklerdenseniz konuyu terkedin. Ciddi bir düşünce belirtmek istiyorum sadece. Sayın yetkililerimden ricam, konu siyaset veya din içermedikçe kapatılmasın çünkü konuda sorulacak soruları cevaplamak istiyorum.

Evvela buraya düz dünya teorisini yazarak anlatmaya başlamak istemiyorum çünkü konunun ne kadar açık tutulacağı belli değil, klasik gelen sorulardan ortaya çıkıcak teori.

Evet, ben düz dünyaya inanıyorum, sorularınızı alabilirim, mantıklı ve bilimsel cevaplar vereceğim.
 
Hocam yanlış anlamayın ama yıl olmuş 2018 hatta 2019. Uzay görüntüleri var. Ekvator hesaplaması var. Yapmayın. Bari başka yerlerde söylemeyin de rezil duruma düşmeyin. Ayrıca dünyanın düz olduğunu iddia etmek bilimi elinin tersiyle itmek gibi bir şey.

1 dakika sonra gelen edit;

Dünya düz olsaydı minecraft dünyasındaki iklimler gibi olurdu. Çölleri geçtikten sonra kutup çıktığını düşünsenize.:)
 
Artık bu tür konular değil, bizzat bu konu başlığı genel görünüme açılmamalı.
 
Dünyanın öküzün boynuzunda olduğuna da inanıyor musunuz ?
Bu sonuca varan insanın buna inanması da muhtemeldir. Çünkü düz dünya teorisi değişkenlik gösteremez. Otomatikman öküzün boynuzunda olduğunu da kabul ediyor. Çünkü teoride birini kabul edip birini kabul etmemek olmaz. Aynı şu şekilde olur evrime inanıp hem de dinlere inanmak gibi bir şey olur.
 
Dont-feed-the-trolls.png
 
Bilim ışığında bu teoriyi yıllardan beri çökerttiler. Ben tek başına bu kanıya vardığını sanmıyorum. İnternette birçok saçma sapan sözde bilgi kaynağı siteler var. Onlardan biri bağlamıştır Allah bilir seni.

Bilimin söylemediği bir şeye bilimsel bir cevap nasıl vereceksin, onu da merak ettim.
 
Hangi yılda, neye inandığınız beni pek ilgilendirmiyor ama inanmak ve bilmek, gerçeklik farklı şeyler. A'nın, B olduğuna inanamazsınız mesela. Saçma olur.:kararsız:

Soru olarak da temel bir soru sorayım o zaman; neden Dünya'nın düz olduğunu düşünüyorsunuz?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı