- Katılım
- 10 Ekim 2018
- Mesajlar
- 1.827
- Çözümler
- 5
Ön kamera önemli değil ise açık ara ile A2 Lite önde.
Bir şey daha soracağım. CK 104 mü yoksa CK 108 mi ve neden?Ön kamera önemli değil ise açık ara ile A2 Lite önde.
Genel olarak Motospeed ürünlerinin ömrü 2-3 ay.Bir şey daha soracağım. CK 104 mü yoksa CK 108 mi ve neden?
Hangi klavyeyi önerirsin ?Genel olarak Motospeed ürünlerinin ömrü 2-3 ay.
Mekanik olmasını istiyorsan Monster Pusat K1 öneririm. Makanik klavye olması önemli değil dersen Corsair K55 iyi bir seçim olur.Hangi klavyeyi önerirsin ?
Monster Pusat K1 mi yoksa Rampage Hydra R6 RGB mi ve neden ??Mekanik olmasını istiyorsan Monster Pusat K1 öneririm. Makanik klavye olması önemli değil dersen Corsair K55 iyi bir seçim olur.
CORSAIR K55 RGB CH-9206015-EU - incehesap.com
Mouse Pad: Orijinal Razer Goliathus Mousepad Mikro Dokumalı Büyük Boy 43x35 - n11.com@KajjenN Gamepower, Rampage, James Donkey, Motospeed gibi markalar'dan uzak durun. Monster çok daha kaliteli.
o paraya 6s alabilirsin fakat darbbe almamış olacakBütçem 1300 TL
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.