Steam hesabım çalındı

Dostum bir benzeri başıma geldi bir siteye giriş yaptım diye oldu. Şu an steam desteğe ticket attım bekliyorum. Oyun aldığım kartın son 4 hanesini istedi steam yazdım, faturaları attım epostama gelen. Şu an 19 saat oldu bekliyorum.
 
Siz siz olun linklerin ne olup olmadığını bilmeden tıklamayın. Ayrıca ben de fark ettim. Son zamanlarda çoğu kişi bu yoldan ya da benzeri olayla hesaplarını başkalarına teslim eder gibi çaldırıyorlar. Satın alımlardan bir tanesini iyi hatırlıyorsanız gayet geri alabilirsiniz hesaplarınızı. Size linkli mesajlar atıyorlarsa engelleyin gitsin. Tavsiye ederim. Genelde o kişilerin profilleri gizli olur zaten. Kendi hesabımın bu yoldan gittiğini görsem çok çıldırırdım şahsen.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı