Steam hesabımı çaldırdım, e-postam değişti telefon numaramdan hesap bulunuyor fakat kod gelmiyor, yardımcı olur musunuz?
Steam hesabımı çaldırdım, e-postam değişti telefon numaramdan hesap bulunuyor fakat kod gelmiyor, yardımcı olur musunuz?
Nasıl çaldırdınız hocam bu arada çalan kişi eğer CS2 de vb hile kullanıp ban yerse geçmiş olsun kalkmaz.
Steam desteke yaz su su isimli Steam hesabım calındı Steam hesabımı oyun aldığın kartın bilgilerini de yaz mumkunse fatura adresini de yaz 1 ila 4 gün içinde genelde 2 gün içinde sana geri donus yaparlar hesabının en son girmeyi sagladıgın şifresini ve ismini de yaz.
Steam desteke yaz su su isimli Steam hesabım calındı Steam hesabımı oyun aldığın kartın bilgilerini de yaz mumkunse fatura adresini de yaz 1 ila 4 gün içinde genelde 2 gün içinde sana geri donus yaparlar hesabının en son girmeyi sagladıgın şifresini ve ismini de yaz.
Nereye gönderiyoruz? Yardım edebilir misiniz?
Ya öyle değil bir linkten Steam a girdim oradan Steam'le giriş yap dedim gitti hesap.
Yazdım bekliyorum inşallah hızlı dönüş sağlanırq.
Tabii ki ilk once Steam destek bolumune gidiyorsun hesabım calındı giriş yapamıyorum gibi bir bolum vardır sonra durumu izah ediyorsun su su işimli Steam hesabım bilmedigim bir kişi tarafından calındı en son giriş yaptığım sifre ve kullanıcı adı buydu Steam hesabıam aldıgım oyunların kart bilgileri bunlarıdır bir de Steam oyun alırken fatura adresi yazan yeri de eklersen mesajına 2 gun gibi bir süre içinde hesabına girmen için sana gecici bir sifre veriyor hesaba girdikten sonra da sifreni degiştiriyorsun ve istedigin gibi kullanmaya devam ediyorun bilmedigin linklerede tıklama lutfen oyle gitti hesap buyuk ihtimal.
Evet o şekilde gitti önüme link çıkmıştı, ama durumu anlatacağım bir kutu bulamadım linki varsa zahmet olmazsa gönderebilir misiniz bulamadım da?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.