Ankara, ABD'nin Teklifini Reddedip S400'de Kararlı Olduğunu Söyledi

  • Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 3B
Ahahaha. Gerçekten yazık. Yorumları keşke okumasaydım . Cidden yazık.

Ülkeler dost yada düşman olmaz. Hepsinin çıkarları doğrultusunda ilerler.

Bide birisi asırlık düşmanımız falan yazmış. Ahahaha. Sen masayı paraya vur. Asırlık düşman falan kalmaz merak etme. Sen yeter ki paradan haber ver. Çin sana J-31 satar merak etme. Tabii burada önemli olan şey masa :).

Yazık. ABD bizim dostumuz değil şuan. Teröristlere yardım ediyor. Esad ciddi bir şekilde Rusya ile tüm Kuzey Suriye'yi YPG'den temizlemeyi başlattığı zaman ABD "öptüm byee" dedikten sonra... Hani dosttur? Rusya çatır çatır üstünden geçer.


Ayrıca daha önce yazdım. Amerika tek başına kafasına göre Türkiye'ye F-35 yok diyemez. Öyle hadi diyince olacak iş değil. Siz rahat olun. F-35'ler gelecek. İşin içinde milyarlar dönüyor. 2 kişinin ağzına bakmaz o milyarlar.
 
F-35'ler gelecek. İşin içinde milyarlar dönüyor. 2 kişinin ağzına bakmaz o milyarlar.
Orası kesin, gelecekler zaten ama akıllarınca bu konuyu tehdite çevirip bizim farklı ülkelerle olan ilişkilerimizde çıkar olarak kullandıkları aşikar.
 
Bence yanlış seçim olmuş gittikçe AMERİKA'yı kendimize düşman ediyoruz . ÇİN, RUSYA gibi asıllardır düşmanımız olan ülkelere yöneliyoruz...
Bana sorarsan Amerika daha büyük bir tehdit. Çin düşmanımız olsa bile çıkar ilişkisi ile bir yere kadar gidilir bence. Ama Amerika'ya açıkçası hiç güvenmiyorum, bir muhalif olarak bence Amerika'dan uzak durmalıyız.
 
O zaman ne diyelim inşallah dolar tekrar yükselmez bu sefer elimizde rahip de yok.

Azerbeycan hiçbirin içinde değildir umarım. @Furkan17TR

O zaman ne diyelim inşallah dolar tekrar yükselmez bu sefer elimizde rahip de yok.

Azerbeycan hiçbirin içinde değildir umarım. @Furkan17TR

Azerbeycan değil Azerbaycan. Ateş ülkesi demek.

Azerbaycan bir Oğuz kolundan gelen Türk. Türkiye olarak biz de Oğuz kolundan gelen Türkleriz. Zaten dillerimiz de Oğuz Altay dili. Aynı Türkçe. Din İslâm. Kültür aynı.

Tek millet iki devlet diye boşa denmiyor. Bu ilişki ayrı.

Kırım ile Rusya. Bu ikisi de aynı Türkiye-Azerbaycan ilişkisi gibi. Kırım'ın nüfusunun %70'i Rus. İlhak ettiler :).
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı