Korsan Oyunların Bilgisayara Zararları

Tek seferlik oynayacağın SP oyununa 100–200 TL verebiliyorsan ver.

Önce kullandığın Winrar, Windows ve benzeri uygulamaları orjinal kullan sonra emek hırsızlığından bahset.

Öncelikle hangi SP oyun 200 TL? Her oyunu da çıktığı gibi oynama veremiyorsan. Oyun oynamak maalesef Türkiye şartlarında lükstür. Alamıyorsan oynamayacaksın. Bu kadar basit ve net. İndirip kovala, inşaatta çalış ne yaptığın beni ilgilendirmez. Çalış al.
 
En iyisi uçuş simülasyonlarına ilginiz varsa onları oynayın. Bir uçağın fiyatı 200-300 lira tamamen detaylı ama 5 yıl 6 yıl oynuyorsunuz sürekli güncelleniyor ve hiç sıkmıyor eğer ilginiz gerçekten varsa.

Oyunlara gelince birini alıyorsun seneye yeni oyun diye aynısı çıkıyor Far cry New Dawn gibi, soyulmuş gibi hissediyor insan. 1 ay oynanacak oyuna bende para verme taraftarı değilim çok ucuz değilse.
 
Yahu anlamıyor musunuz? Millet GTA'da dahi Türkçe olmasa görevlerinde ne yapmaları gerektiğini anlamıyorlar. Şimdi hikaye tabanlı ya da değil diye kıvırmaya gerek yok. Genel olarak bahsediyoruz. MP oyunlarda çok da gerekli değil lakin kimse CS:GO oynamak için 2080 Ti almıyor. Tabi ki önemli olan hikayeli oyunlar.
Ee iyi de bu milletin İngilizce cehaleti. Ben ana dilim gibi İngilizce biliyorum ama bir oyunu Türkçe oynamak benim hoşuma gidiyor. Pazar = dil arkadaşlar şunu anlayın artık. İkincisi ise emek hırsızlığı. @Fatih Göktaş Bir oyuna 100 - 200 TL verebiliyorum. Sen de veremiyorsan oynamayacaksın bu kadar basit. Sen markette de şey yapıyor musun ya bu yiyecekleri almak istiyorum ama param yok ben en iyisi çalayım bunları. Bu arada Windows ve Winrar gibi kullandığım uygulamaların hepsi orijinal.
 
TR çıkmış Witcher harici bana sağlam oyun saysana alayım?
Bunu tahmin etmiştim. Sizin gibi olanları çok iyi tanırım. Oyunu korsan oynamak için sadece iki tane bahane sunarsınız. Birincisi çok pahallı ikincisi Türkçe yok.

Hem Türkiye'ye özel fiyat hem Türkçe olarak çıkan mükemmel bir oyun: Hellblade: Senua's Sacrifice on Steam

Size buraya onlarca Türkçe oyun yazarım. Fakat bir işe yarayacağını sanmıyorum. Sadece korsan oynamasını bilirsiniz. Böyle devam edin.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı