Bende i5 3470 olduğundan biliyorum. İşlemci darboğaz yapar ama bu RX 580 almanın önüne geçecek kadar değil.
Asıl mesele PSU burada.
O zaman güzel bir Psu önerebilir misiniz bana? Gelecek için i7 3770 alacağım ona göre bir Psu olursa sevinirim. Şimdilik i5 3570 ile kullanacağım ama ileride alma imkanım olursa i7 3770 ile kullanabileceğim 300 TL altında bir Psu lazım bana.Maalesef hocam bunla RX580'i kullanamazsınız.
O zaman güzel bir Psu önerebilir misiniz bana? Gelecek için i7 3770 alacağım ona göre bir Psu olursa sevinirim. Şimdilik i5 3570 ile kullanacağım ama ileride alma imkanım olursa i7 3770 ile kullanabileceğim 300 TL altında bir Psu lazım bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.