Asus SMS Infocomm Teknik Servis Rezaleti

Samed Babadağ

Kilopat
Katılım
18 Ocak 2019
Mesajlar
1.049
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ASUS PRIME B350M-A adlı anakartı internetten siparişle aldım. Bilgisayarı Vatan PC'ye toplattırdım. Kontrol ettirdiğimizde bilgisayar tetiklemiyordu. Arızanın anakarttan kaynaklı olduğunu anladık.

Ürünü açık ve anlaşılır bir biçimde garanti kapsamında yetkili servise gönderdik. Ürün 13 gün sonra bugün elime ulaştı.

Tekrar test ettiğimizde Vatan Bilgisayar'da yine anakartın tetiklenmediğini anlamış olduk. Orada ki arkadaşlara sorduğum zaman ise bana yetkili servisin BIOS update yaptıklarını söylediler. Anladığım kadarıyla herhangi teknik bir arızaya bakmamışlar bile. Tekrar servise yolladık.

Bana, Asus SMS Infocomm'a mail attıklarını ve Asus'a mail yolu ile olayı anlatıp rapor vericeklerini ve kendilerininde süreci hızlandıracaklarını söylediler.

Vatan'daki arkadaşlar Asus'u arayıp işlemleri hızlandırmamı önerdiler. Benim ne yapmam gerekir arkadaşlar? Haklarım nelerdir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tetiklemiyor ne demek? Biraz açar mısın? Birkaç kez düşündüm ne demeye çalıştığını anlayamadım. Tetiklenmeyen şeyin BİOS uptade nasıl olmuş.
 
Sorgusuz, sualsiz iade hakkına sahipsiniz 13 gün geçtiğini yazmışsın. Senlik bir durum olmadığından daha fazla uğraşmana gerek yok, bir daha da bulaşmayın Vatan Bilgisayar'a.
 
Tetiklemiyor ne demek? Biraz açar mısın? Birkaç kez düşündüm ne demeye çalıştığını anlayamadım. Tetiklenmeyen şeyin BİOS uptade nasıl olmuş.
Anakarta elektirik geliyor ama bilgisayar açılmıyor. Bana sorunun bu olduğundan bahseldidi. Sistemi başka anakartta test ettiğimizde sorun yaşanmadı. Yetkili servis anakartı tamir ve test ederken işlemcisiz çalıştırdıkları için sorunu göremediklerini söylemişti Vatan'da çalışan eleman. BIOS update yapıp göndermişler.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı