Aklıma tek takılan toz filtresi olayı olmuştu, o da çok sıkıntı değil sanırım.MB511 kullanıyorum ve gayet güzel kasa. Hiçbir eksi tarafına rastlamadım. Hava akışı, fan, kablolama gayet güzel.
Aklıma tek takılan toz filtresi olayı olmuştu, o da çok sıkıntı değil sanırım.
Arkadaşlar bir şey daha soracaktım. Şu an Nanokatalog'da MB511 400 TL'ye bulunuyor. MB511 RGB ile aralarında temperli cam dışında ne farklar var? Sırf RGB ve temperli cam diye 200 TL fark çok değil mi?
Beklemek sıkıntı değil, zaten parça parça alıyorum sistemi. Biraz uyguna geliyor ondan sordum. Teşekkür ederim.MB520 ve MB520 RGB arasında aynı farkları araştırırken bulmuştum. Büyük ihtimal MB511 modelleri için de aynıdır.
Cam olan yan panelde düz modelde 4 vida var RGB modelde 2 vida ve alttan oturmalı, kayma düşme vs olmaz. Bir de RGB cam panelinde siyah mat bir çerçeve var. Sökü takarken oradan tutarsanız parmak izi falan göstermiyor. Her defasında silmek zor oluyor açıp kapatınca.
Rgb fan ve cam-plastik farkını siz yazmışsınız. Bunların dışında pek fark yok. 520 ile 511 arasında ön kapak farkı ve kasa içi 1-2 giriş yeri ile montaj alanı ufak farklar var.
Ek olarak Nanokatalog ve fiyatlarına pek takılmayın genelde stokları yok ve bekletiyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.