Cooler Master MB511 vs Dark N10 Pro

Beklemek sıkıntı değil, zaten parça parça alıyorum sistemi. Biraz uyguna geliyor ondan sordum. Teşekkür ederim.

Ürün resimlerinde fan gözükmüyor. Ayrıca kurulmuş fan 1x120mm yazmışlar. İyice bir sorun sonra +fan maliyeti çıkmasın.

Ürün resimlerinde fan gözükmüyor. Ayrıca kurulmuş fan 1x120mm yazmışlar. İyice bir sorun sonra +fan maliyeti çıkmasın.
Türkiye'de satılam Mb511 modelinde önde kırmızı fanlar var, nano da ve yurtdışında önde fan yok.

Arkadaşlar bir şey daha soracaktım. Şu an Nanokatalog'da MB511 400 TL'ye bulunuyor. MB511 RGB ile aralarında temperli cam dışında ne farklar var? Sırf RGB ve temperli cam diye 200 TL fark çok değil mi?

Tek fanla geliyor o keyfine göre sonradan telafi edilir de akrilik yan kapak için daha sonra keşke demek var işin ucunda.

Kusura bakmayın ben önceki iletileri okudum ama tam anlayamadım RGB modellerin farkı nedir vede b511 ve b520 farkı nedir sizdeki hangisi?
Benim kullandığım model MB511 RGB. Arada pek fark yok sadece RGB modelinde öndeki 3 fan RGB destekli oluyor, ayrıca kasanın camı temperli cam oluyor. Ben temperli olduğu için tercih etmiştim, gerçekten hoş duruyor. Gün içinde fotoğraf atabilirim isterseniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı