LoL koridor ve oynamayı bilmeyenler sorunu

Firehorse MK II

Megapat
Katılım
8 Ekim 2016
Mesajlar
5.782
Makaleler
1
Çözümler
38
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Bu LoL'de, oynamayı bilmeyen o kadar çok davar var ki, adamlar hem destek oynuyor, hem de kill çalıyorlar. Bunun nasıl önüne geçerim? Adamı tek bırakıyorum aşağıda, yanına başka birini alıp oyun kuruyor. Ya da ADC olduğum halde gelip çalanlar var. Nasıl üstesinden gelirim? Bu arada bu aptallara küfür edip, suç bendeymiş gibi bir de banlanıyorum. Lütfen yardımcı olun. Smurf hesaptan oynuyorum, bu aptallarla nasıl baş edebilirim?
 
Bunu engellemenin bir yolu yok. ADC mainseniz yanınıza destek bularak halledebilirsiniz başka yolu yok. Ayrıca kullandığınız kelimelerden ban yiyebilirsiniz dikkat :)
 
İnsanlara niye bu kadar çok hakaret ediyorsun ki anlamadım. Hadi oyun içerisinde adrenalin ile anlık sinirlenirsin kötü söz söylersin anlarım da sinirini foruma kadar taşıman senin adına sıkıntı. Bu tavırlarla banlanman da gayet normal. Bir oyun seni bu denli sinir ediyorsa oynamazsın, temel ihtiyaç değil bu.
 
Smurf hesapta oynuyorsun ve support kill alıyor diye yakınıyorsun bence oynadığın yerin oyuncusu değilsin kesinlikle. Support mainim ve "dia eloda" hiçbir ADC'nin kill aldığım için sövdüğünü görmedim. %95'i sıkıntı yok der geçer, yeri geldiğinde zaten skorun kendisine salınabileceğini bilir. Evet yeteneksiz ve boost hesap fazla fakat bu boost hesap mevzusunun sonu yok TR için. TR'de LOL oynayanların %90'nın oyunla alakası yok.

Flame devam ettiğiniz sürece aynı tarz oyuncularla oynamaya devam ediceksiniz. Umursamadan oyun oynamayı öğrenmeniz gerekiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz, bildiğinizi okuyun. Dediklerimi yaşamadan anlamazsınız zaten.
Bu LOLde artik sinir olan var mi? Ben olmuyorum artik sahsen. Rahat olucaksin ve egleniceksin. Bu kadar basit.
Bunlar yüzünden oyudan zevk gelmiyor maalesef. 11/3/8 gittiğim oyunu koridorumu çalan beceriksiz yüzünden kaybettik.
Bunu engellemenin bir yolu yok. ADC mainseniz yanınıza destek bularak halledebilirsiniz başka yolu yok. Ayrıca kullandığınız kelimelerden ban yiyebilirsiniz dikkat :)
Zaten desktekler düzgün değil.

Bu arada ben buraya nasıl kurtulurum diye yazdım. Siz gelip, akıl veriyorsunuz. "Küfür etme, iyi olmuş" v.s v.s yazmayın, daha iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı