4,5 gün özürsüz ve 21,5 gün özürlü devamsızlık ile sınıfta kalınır mı?

Okulumuzda müdür yardımcıları teşekkür almaları için devamsızlık indiriyor, benim devamsızlığımı da 4,5 gün özürsüz 21,5 gün özürlü yaptılar. Kalır mıyım? Yardım lütfen. Özürlü 20'yi geçince kalınır mı?
Dostum kalmıyorsun rahat ol.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Özürlü devamsızlığının en fazla 20 gün olması lazım diye biliyorum. Keşke daha önceden müdür yardımcılarıyla konuşsaydın.
Yanlış bilgi.
Evet herkes farklı yazmış olacak ama ben de ikisinin toplamı 25'i geçince bir şeyler olduğunu hatırlıyorum.
Yanlış bilgi.
Özürlü devamsızlık 20 günü aşarsa kalıyorsun maalesef.
Yanlış bilgi.
21.5'dan sanırım kalacaksın. 20 günü aşmaması gerekir "özürlü" devamsızlığın.
Yanlış bilgi.
 
@Elina_089 Ben kaç gün ile kalındığını bilmiyorum. Ona da kaç günle kalındığını söylemedim. Sistemden izinli ya da izinsiz şekilde yazmadan devamsızlıklar silinebiliyor ve bu okullar kapandıktan sonra dahi yapılabiliyor. Neyi yanlış. Ben bizzat sildirenleri tanıyorum. Hatta Her sene lise son sınıflara devamsızlık affı çıkıyor mezun olsunlar diye. Kimse kimseyi bırakmıyor devamsızlıktan eğer siz giderseniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam sayı 30'u izinsiz sayısı 10'u geçince kalırsınız. İzinsiz 5'i geçince takdir teşekkür alamazsınız. Takdir Teşekkür ile en yüksek devamsızlık hakkınız 4.5 izinsiz 25 izinli.
 
@Elina_089 Ben kaç gün ile kalındığını bilmiyorum.Ona da kaç günle kalındığını söylemedim. Sistemden izinli yada izinsiz şekilde yazmadan devamsızlıklar silinebiliyor ve bu okullar kapandıktan sonra dahi yapılabiliyor. Neyi yanlış. Ben bizzat sildirenleri tanıyorum. Hatta Her sene lise son sınıflara devamsızlık affı çıkıyor mezun olsunlar diye. Kimse kimseyi bırakmıyor devamsızlıktan eğer siz giderseniz.
Aileyle iletişime geçmesine gerek yok, o yanlış bilgi, gerisi doğru.
 
Benim de devamsızlık 4 gün özürsüz 22 gün özürlü şu an. Geçen hafta okula gidip memurla konuştum kalmazsın dedi. Ben de internetten okuduğumda özürsüz 10 günü geçmemek şartıyla toplam 30 gün devamsızlık hakkımız olduğunu okudum. Özürlü devamsızlık hakkıyla alakalı bir şey yazmıyordu. O yüzden kalmayız diye düşünüyorum. İnşallah okuldaki memur "toplam devamsızlığım 22 gün kalır mıyım?" olarak anlamamıştır beni. "Özürlü devamsızlığım 22, özürsüz 4. Kalır mıyım?" diye sordum çünkü ama yine de emin olamadım.

Fakat şöyle bir şey de var. Benim özürsüz devamsızlık hakkım varken gitmediğim günü özürlü olarak girmişler. Özürsüz de 4'te kaldığı için sanki belge almamı engellemek istemiyorlar gibime geldi. Belge almamı engellemek istemeyip 4 gün devamsızlığa baktılarsa 22 gün özürlü devamsızlığım olduğunu da görmüştür. "Bu çocuk belge alsın" derken de sınıfta bırakmazlar herhalde. :) Kısaca kalmayız büyük ihtimalle ya. Kalırsam trajikomik olur. Son senem + okul zamanı devamsızlık kullanmadım bile mecbur kalmadıkça. Sırf son ay gitmemek için.
 
Toplam sayı 30'u izinsiz sayısı 10'u geçince kalırsınız. İzinsiz 5'i geçince takdir teşekkür alamazsınız. Takdir Teşekkür ile en yüksek devamsızlık hakkınız 4.5 izinsiz 25 izinli.
Yanlış bilgi. 5 gün olunca da alınabiliyor. Bugün müdür yardımcısı ile konuştum. Ayrıca aile ile iletişime geçmesine gerek var. Dilekçe verilip öyle siliniyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı