iPhone 5S 2000 TL Değer mi Sizce

Tamamen değer. Ben 2300'e aldım ve neredeyse 4 yıl Android kullanmama rağmen hayatımda bu kadar iyi bir telefonumun olamadığını şimdi anladım. Apple candır. Stabilite ve hız konusunda iPhone çok iyi. Bir tek özgürlük kısıtlaması var ama ben widget falan kullanmadığımdan bana göre hiç önemli değil.
 
Bence İphone 6 bekle. 4.7 inch olacak.

Bekleyince ne olacak? İphone 7'de seneye çıkacak ve özellikleri daha iyi olacağından 6 kullanıcıları 7 isteyecek. Şimdiden alacağını alsın, sonrasında sorun çıkarmasın. Teknoloji her zaman gelişmekte. Teknolojinin hızını yakalayamazsın.

Ayrıca İphone 5S'in ekranı o kadar da küçük değil.
 
Şöyle anlatayım . Kesinlikle güzel . Kesinlikle değer . Ama sorunsuz bir telefon değil . Ve android sorunlarının yanında çok düşük kalıyor bu sorunlar . Ekran küçük gelebilir (Benim gibi eski bir android kullanıcıysan ve de Note 2 ) . Elin terliyse parmak izi okuyucu çalışmayabilir :D Ama sen sık oyun oynayacak özellikçi büyük ekran seven biriysen bu para değmeyebilir . Yönünü Android'e çevirebilirsin .
 
Şöyle anlatayım . Kesinlikle güzel . Kesinlikle değer . Ama sorunsuz bir telefon değil . Ve bu android sorunlarının yanında çok düşük kalıyor bu sorunlar . Küçük ekran sevmiyorsan bu kötü bir özellik . Elin terliyse parmak izi okuyucu çalışmayabilir :D Ama sen büyük sık oyun oynayacak biriysen bu para değmeyebilir . Yönünü Android'e çevirebilirsin .

Asıl oyun oynayınca İphone tamamen iyi. Arkadaşlarımın hepsinde Galaxy Note 3 var ve Fifa 14 oynadıklarında kasarken benim İphone'da hiç kasma olmuyor. Arkadaşlarımın telefonları daha 1 aylık ve çok şaşırıyorlar.
 
Asıl oyun oynayınca İphone tamamen iyi. Arkadaşlarımın hepsinde Galaxy Note 3 var ve Fifa 14 oynadıklarında kasarken benim İphone'da hiç kasma olmuyor. Arkadaşlarımın telefonları daha 1 aylık ve çok şaşırıyorlar.

İphone ve oyun . İphone tamamı ile bir chat telefonudur modern 3310'dur . Sen Note 3 ile İphone'u karşılaştırırken elma mı armut mu diye soruyor oluyorsun aslında . Note 3 incelemelerine baktığında oyunlarda nasıl fps canavarı olduğuna şahit olursun . Ben Note 2'deyken pek oyun oynamayan biriydim . Ama MC4 gibi oyunlarda çok çok iyiler . Oyun oynayacaksan bir sürü android telefonu da olabilir . Z1 , Lg-G2 , M8 bunlar güncelliğini kaybetmemiş makinelerdir . Arkadaşın beklentileri ne ise onu almasını öngörürüm . Youtube'da incelemelere de bakabilir . Ama arkadaş değer mi diye sormuş . ''Değer'' .
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı