125 CC Motor Önerisi

Osman012

Decapat
Katılım
10 Mayıs 2019
Mesajlar
28
17 yaşımdayım A1 ehliyeti alıp motor almak istiyorum ama boyum 185 kilom 75 altımda. Sırıtmayacak bir motor önerebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Saçma sapan 125cc'lik racing tarzı motorlara para verme. En mantıklı seçeneklerden biri;
ya da;
 
YBR125 diyebilirim ama bana pahalı geliyor fiyatına uygun ama kullanırken dikkatli olmanı tavsiye ederim kardeşim CG tarzı motorlara bakabilirsin Kuba Çita'lar baya güzel veya Filintalar ama lütfen dikkatli ol ekipmanlarını eksik etme :)
 
Sıfır alacaksan hiç alma tavsiye etmem kısa sürede sıkılacaksın. İkinci el naked olarak KTM Duke 125, Yamaha MT-125 önerebilirim. Racing istersen; Honda CBR125R iyi bir tercih olabilir. Bütçeni (ekipman hariç) yazsaydın daha bir sürü öneri verebilirdim.
Saçma sapan 125cc'lik racing tarzı motorlara para verme. En mantıklı seçeneklerden biri;
ya da;
CBR125 saçma sapan mı oluyor? Ufak bir kızdım.
 
Bütçen varsa maddi imkanların iyi ise 250Cc motordan başla. Ama masrafa girmek istemiyorum dersen, 125CC motor ile başlayıp racing tercih etmemeye özen göster. Sana önereceğim motorlardan bazıları tabiri caizse dönerci motoru olarak bildiğimiz CBF veya CB serileri. 1000 2000 KM yaptıktan sonra illa değiştirmek isteyeceksin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı