Demo Niyetine Korsan Oyun Oynamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gören de buradaki herkesin Winrar'i orijinal kullandığını sanacak :)

Yav abartmayın bu kadar. Adam alacağım diyor zaten, girip 1 saat korsan oynamasının zararı yok. Sistemine baksın, kendi zevkine göre karar versin.

Youtube yorumlarına göre oyun oynasaydık, satın alsaydık ohoo :)
 
Evet, bir keresinde Hearts of iron 4'ün demosu Steam'de yok diye korsan indirmiştim. Beğenirsem alacaktım fakat beğenmedim. Yanlış anlamayın oyuna kötü demiyorum, bana hitap etmedi.
 
Eskiden oynanis videosu yoktu. Twitch yoktu. Bir oyunu begenip begenmeyeceginin kararini vermek zordu. Ayrica simdiki gibi her hafta update yoktu. Adam gibi stable versiyonu icin calisir tek seferde dagitirlardi oyunlari. Fifa'nin demosuyla kendisi arasinda fark oluyor bir suru bir kac ay sonra. Once olmamis halini satiyor sonra update ile duzeltiyorlar. Demo oldu o yuzden, cunku gerek yok.

Korsan oynamanin makul bir aciklamasi yok. Hirsizlik iste. Yemeğin tadini merak ettigin restorandan yemek calip ertesi gun parasini veriyor musun?
 
Demo niyetine korsan indirip, üstelik satın almamak âhlaka aykırıdır!
Ayrıca korsan içeriklerden bulaşan virüslerden bahsetmiyorum bile 😐
 
Gören de buradaki herkesin Winrar'i orijinal kullandığını sanacak :)

Yav abartmayın bu kadar. Adam alacağım diyor zaten, girip 1 saat korsan oynamasının zararı yok. Sistemine baksın, kendi zevkine göre karar versin.

Youtube yorumlarına göre oyun oynasaydık, satın alsaydık ohoo :)
Deneme sürümü kullanıyordum. Winrar işime yarayan program olmadığı için yüklemedim bile. Steam iade hakkı var onu kullanabilirsin korsan indirmeye gerek yok korsan sürüm sorunlu olabiliyor.
 
Oyunu alıyorum, beğenmezsem iade ediyorum. Bir keresinde PC Building Simulator'da kendimi fazla kaptırınca 2 saati aşmıştım o zamandan beri saat tutuyorum orası da işin riskli yanlarından birisi.
 
@bitwise 'a katılıyorum.

Korsanla derdi olan biri hiç değilim. Ama Technopat Sosyal bunca senedir gördüğüm kadarıyla korsana sıfır taviz veren bir forum. Alleme kulleme edip korsan kullanımını normalleştirmek bana çok yapmacık geldi.

İstediğiniz bir malı alıp parasını sonradan vermek ahlaka uygun mudur? Hatta korsan oyun indirip beğenmediği zaman satın almayanlara sesleniyorum, "Ben senin malını alıyorum, eğer beğenmezsem parasını vermeyeceğim." Diye bir mantık olabilir mi?

Korsan oyunları teşhir ürünlere benzetmek doğru değil. Demolar bunun için üretiliyor. Eğer ki demosu yoksa ya satın alır oynarsın, ya da hiç oynamazsın. Teşhir ürünü olmayan telefonun orijinalini mağazadan çalmaktan hiç bir farkı yok bunun.
 
Şimdi de bizi korsanı tasvip ediyormuşuz şekilde lanse ettirmeye çalışıyorlar :)

Gerçi kime anlatıyorsun. Bunları diyenlerin bile bilgisayarında en az 2 korsan program vardır.

Bu arada herkes oyunu Steam'den almıyor. Diyelim ki key aldı. Nasıl iade edecek? Böyle mantık yok.

Her şey kağıt üstünde yazdığı gibi de olmaz. Örn: Crysis 3. Parasını verdim, oyunun istediği sisteme sahibim ama leş optimizasyon yüzünden sistemim yetmiyor. İade edemiyorum. E? Ne yapacağım?

Korsan kullanmak internete 2 kelime yazmak kadar yakın. Yani kullanacak kişi burada konu açıp sormaz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı